Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Burleski Special / Kevät 2020

ruska.jpg

Burleski Special / Kevät 2020

Pitkästä aikaa Burleski Special -tiiviskursseja!

Tule mukaan perehtymään burleskin kimmeltävään maailmaan rekvisiitan kautta. Teemat ovat viehkeä viuhkatanssi, aistillinen puuhka sekä hansikkaan riisuminen pilke silmäkulmassa!Opettaja: Ruska Schönberg / burleskitaiteilija Tinker Bell (kuvissa)

Tunnin taso: avoin, sopii kaikille.

Ruska_hula


Burleski Boa Special / Lauantaina 4.4. klo 12.30-14.00
* Enää 1 paikka jäljellä!

Aistillinen ja viehkeä höyhen- tai organzapuuhka kuuluu klassisen burleskin peruskiviin! Burleski Boa Special perehdyttää puuhkatekniikoihin burleskitanssin ohessa, opettelemme viekoittelevaa ja viehättävää koreografiaa puuhkan kanssa. Voit tuoda oman puuhkan tai sitä markkeeraamaan pitkän, kapeahkon huivin; studiolta löytyy myös lainahuiveja.
Burleski Glove Tease / Lauantaina 7.3. klo 12.30-14.00

Tällä avoimen tason burleskitanssikurssilla painopiste on sulavissa, kevyissä ja kauniissa käsissä - ja niiden myötä myös hykerryttävän hauskassa ja flirttailevassa hansikastekniikassa! Harjoittelemme hansikkaan riisumista sekä erikseen että osana koreografiaa. Opettajalta saa lainahansikkaita; voit myös tuoda omat.


Burleski Viuhka / Lauantaina 15.2. klo 12.30-14.00

Viuhkatanssi kuuluu ehdottomasti burleskiin! Tällä kurssilla harjoitellaan viuhkojen käyttöä sellaisenaan sekä tanssin osana. Ota mukaan kaksi (2) viuhkaa, höyhen/kangas/pitsi/paperi ovat kaikki käypiä materiaaleja, Punanaamio ja Cybershop ainakin myyvät näitä. Opettajalla on myös lainaviuhkoja. Lopuksi halukkaat saavat kokeilla suurilla strutsinsulkaviuhkoilla tanssimista kuin kaksikymmenluvun Pariisissa ikään!
 

 


ruska_burleski3.jpg

Hinta:

25 € / tiiviskurssi

 

Paikkoja on rajoitetusti: Varaa omasi pian!

Tuote: BSK20

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Burleski Special: Boa Special 4.4. klo 12.30-14.0025.00 €