Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Säännöt

TOIMINTAPERIAATTEET & MYYNTIEHDOT


1. Ilmoittautuminen tunneille


1.1. EtnoFitnessin toimintavuosi jakautuu kolmeen kauteen: syys-, kevät-, ja kesäkauteen.

1.2. EtnoFitnessin tunneille voi ilmoittautua koko kaudeksi tai 5-12 viikon jaksoiksi. Lisäksi tarjolla on Tanssikortti, johon voi valita 5, 10 tai 15 tanssikertaa. Kesäkaudella käytössä on Kesäkortti.

1.3. Kursseille ilmoittaudutaan viimeistään 3 päivää ennen kurssin alkua ja kurssi maksetaan aina etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä joko nettisivuillamme tai studion vastaanotossa. Kurssin voi maksaa käteisellä, pankkikorteilla, luottokorteilla sekä erilaisilla liikuntaseteleillä ja -korteilla. Nettisivuilla maksun voi suorittaa Paytrailin (entisen Suomen Verkkomaksujen) kautta. Kaikki maksutavat on lueteltu kohdassa Maksutavat -->

1.4. Paikat kursseille jaetaan kurssimaksujen saapumisjärjestyksessä. Jos kurssimaksua ei suoriteta 5 vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta, paikkasi annetaan jonossa seuraavalle.

1.5. Muistathan, että voit varata paikan tunnilta vain maksamasi jakson ajaksi: mikäli maksat kursseja lyhyemmissä jaksoissa, sinun täytyy muistaa hoitaa seuraavan jakson kurssimaksu hyvissä ajoin. Seuraavan jakson avoimille paikoille otetaan myös aivan uusia oppilaita maksujen saapumisjärjestyksessä. Yksi jakso on aina vähintään 5 viikkoa.

1.6. Asiakkaalta, joka osallistuu tunneille, joita ei ole maksanut, yritys voi periä 50 euron suuruisen tarkastusmaksun.2. Alennukset

2.1. Eläkeläisalennus on kevät- ja syyskauden ajan 10% per kurssi tai Tanssikortti, ja alennus lasketaan normaalihinnasta. Näitä alennuksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai ennakkoalennuksiin.

2.2. Kampanja-alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

2.3. Alennusta ei saa tapahtumista, tiiviskursseista tai erikoistunneista, vaan niiden hinnat ovat kaikille samat.3. Poissaolojen korvaaminen

3.1. Kurssille osallistujilla on oikeus korvata poissaolonsa SAMAN KAUDEN AIKANA muilla viikkotunneilla, joilla on tilaa. Korvausta varten asiakkaan tulee täyttää korvaustuntilipuke ja luovuttaa se vastaanottoon korvaustunnille tullessaan.
Voit myös korvata tunnin etukäteen, mikäli tiedät olevasi esimerkiksi matkoilla ja oma tuntisi jää välistä. Viimeinen korvausmahdollisuus on päivä, jolloin kausi päättyy. Korvausaikaa voidaan pidentää tapauskohtaisesti vain sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan. Jos pääsysi tunneille estyy omista muuttuvista aikatauluistasi / matkoista / opiskeluista / työvuoroista tai muista meistä riippumattomista syistä, ei tunteja hyvitetä tai korvausaikaa pidennetä. On omalla vastuullasi käydä korvaamassa tunnit ajoissa kauden loppuun mennessä. Jos haluat siirtyä kurssilta toiselle, koska et enää pääse niille tunneille, joille alunperin olit ilmoittautunut, ota yhteyttä vastaanottoon info(a)etnofitness.com tai 045 - 63 63 452.


3.2. Sairastapauksessa, jossa osallistumien kurssille estyy kokonaisuudessaan, kurssi-ilmoittautumisen voi lääkärintodistusta vastaan siirtää toiselle samanhintaiselle kurssille. Voit myös jatkaa aloittamallasi kurssilla ja poissaolojen korvausoikeutta voidaan siirtää myöhemmäksi lääkärintodistusta vastaan. Jos sinulle sattuu tapaturma tai jäät sairaslomalle, joka estää tunneille tulon, otathan aina yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään ennen kauden loppumista. Emme pidennä sairauslomista johtuvien korvaustuntien käyttöaikaa tai siirrä käymättä jääneitä tunteja toiselle kurssille, jos et ole ottanut yhteyttä asian suhteen viimeistään sen kauden loppuun mennessä, jolle kurssi oli alunperin ostettu.4. Ilmoittautumisen peruuttaminen

4.1. Ilmoittautuminen on sitova, eli maksua ei palauteta, mikäli muutat mielesi tai et pääse tunneille omista aikatauluistasi tai muista sinusta johtuvista syistä. Jos koet, että kurssivalinta ei ollut sinulle oikea, voimme siirtää sinut toiselle vastaavan pituiselle kurssille, jolla on tilaa. Jos joudut keskeyttämään kurssin, voit luovuttaa kurssipaikkasi esimerkiksi kaverillesi.

Emme hyvitä kurssilta jääneitä kertoja asiakkaan omista aikatauluista tai muista syistä johtuvista poissaoloista, tai muutosta toiselle paikkakunnalle.


Kurssimaksu palautetaan ainoastaan silloin, jos asiakas ei ole mahtunut maksamalleen kurssille tai kurssi
peruutetaan EtnoFitnessin toimesta. Jos kurssin peruminen kuitenkin johtuu asiasta tai tilanteesta, johon EtnoFitness ei siinä hetkessä voi itse vaikuttaa mitenkään (force majeure), siirretään peruuntuneet tunnit eteenpäin.


4.2. EtnoFitness ei vastaa kurssille osallistujan aktiivisuudesta: alkaneesta kurssista ei palauteta rahoja. On sinun itsesi vastuulla, että käyt korvaamassa väliin jääneet tunnit määräajan sisällä.

4.3. Myös Tanssikortin kerrat tulee käyttää sen kauden aikana, jolle se on ostettu. Jos pääsysi tunneille estyy omista muuttuvista aikatauluistasi / matkoista / opiskeluista / työvuoroista tai muista meistä riippumattomista syistä, ei Tanssikortin kertoja hyvitetä tai käyttöaikaa pidennetä.On sinun itsesi vastuulla, että käytät kortissasi olevat kerrat ajallaan.


5. Tunnin tai kurssin peruuntuminen & kurssin täyttyminen

5.1. Kurssien minimiosallistujamäärä on 10 oppilasta. Maksimiosallistujamäärä on 10-25 henkilöä salin koosta riippuen. Jos kurssi ehtii täyttyä, etkä maksamisesta huolimatta mahdu kurssille mukaan (esimerkiksi myöhästyneen maksun vuoksi), ilmoittautumisen voi siirtää seuraavalle vastaavalle kurssille. Jos uusi aikataulu ei käy Sinulle, palautamme kurssimaksun.

5.2. Jo alkaneen kurssin yksittäinen tunti saattaa peruuntua ainoastaan silloin, jos ohjaaja äkillisesti sairastuu ja sijaista ei pystytä järjestämään. Tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan kurssin oppilaille viipymättä tekstiviestillä ja lisäksi nettisivuillamme aikataulun kohdalla.

5.3. Jos kurssi tai tiiviskurssi, jolle olet ilmoittautunut, joudutaan Sinusta riippumattomista syistä kokonaan peruuttamaan, palautamme Sinulle jäljelläolevien tuntien hinnan kokonaisuudessaan, ellei aikataulusta löydy sinulle sopivaa toista tuntia, jolle voisit siirtyä. Toki voit myös jättää perutun kurssin arvon meille sisään ja käyttää sen seuraavalla kaudella.

HUOM! Jos kurssin peruminen kuitenkin johtuu asiasta tai tilanteesta, johon EtnoFitness ei siinä hetkessä voi itse vaikuttaa mitenkään (force majeure), siirretään peruuntuneet tunnit eteenpäin.


6. Päivät, jolloin tunteja ei pidetä

6.1. Viikkotunteja ei pidetä yleisinä pyhäpäivinä, kuten Pääsiäisenä (Pitkäperjantai - 2. Pääsiäispäivä), vappuaattona 30.4. ja Vappupäivänä 1.5., Juhannuksena (alkaen jo aatosta), Itsenäisyyspäivänä 6.12. ja Joulun pyhinä. Laitathan itsellesi ylös jo ilmoittautuessa päivät, joina tunteja ei kyseisen kurssin kohdalla ole.

7. Muita yleisiä asioita

* Tuntien yleinen pituus on 55 tai 70 minuuttia (varaamme 5 minuuttia tuulettamiseen ja ryhmien vaihtumiseen).

* Läsnäolo kuitataan tunnille saavuttaessa ilmoittautumalla vastaanotossa.

* EtnoFitness pidättää oikeuden tilapäisiin ja pysyviin tunti- ja opettajamuutoksiin.


* Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Tunneilla kävijöitä ei ole vakuutettu EtnoFitnessin puolesta.

* EtnoFitness tiedottaa muutoksista ja uutuuksista ensisijaisesti SÄHKÖPOSTITSE ja nettisivuillaan. Mikäli haluat varmistaa, että pysyt ajan tasalla, voit lisätä osoitteesi sähköpostilistallemme.

* EtnoFitness ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Löytötavarat korjaamme päivittäin talteen. Unohtamaansa omaisuutta voi tiedustella vastaanotosta. Löytötavarat lahjoitetaan pois vuosittain 31.12. ja 30.6. mikäli kukaan ei ole tullut niitä tiedustelemaan.

* Tutustuthan myös Etnon Etikettiin -->

8. Asiakasrekisteri

8.1. EtnoFitnessin asiakasrekisteriä käytetään laskutukseen, luottoyhtiöiden kanssa asioidessa ja yrityksen omasta toiminnasta tiedottamiseen. Rekisterissä olevalla on oikeus tarkistaa tietonsa ja korjata niitä. Tietoja säilytetään niin kauan kuin on tarkoituksenmukaista, mikäli henkilörekisterilaki ei toisin määrää.

9. Valitukset

Kurssimaksun maksamalla sitoudut noudattamaan sääntöjämme. Henkilökuntamme ei voi joustaa niissä, mutta pyrkii aina löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Pyrimme laadukkaaseen toimintaan ja hyvään asiakaspalveluun, mutta välillä esimerkiksi sairastapaukset saattavat aiheuttaa meistä riippumattomia opettajavaihdoksia. Mikäli Sinulla on aihetta antaa meille palautetta, teethän sen ystävällisesti joko suoraan vastaanottoon tai täyttämällä palautelomakkeen --> Myös positiivista palautetta kuulemme mielellämme!

Nämä toimintaperiaatteet ovat voimassa toistaiseksi. EtnoFitness pidättää oikeuden sääntöjen muokkaamiseen.


Helsingissä, 28.6.2015
EtnoFitness