Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimintaperiaatteet ja myyntiehdotYleisiä asioita

  • Tuntien yleinen pituus on 55 tai 70 (varaamme 5 minuuttia tuulettamiseen ja ryhmien vaihtumiseen).
  • Läsnäolo kuitataan tunnille saavuttaessa ilmoittautumalla vastaanotossa.
  • Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Tunneilla kävijöitä ei ole vakuutettu EtnoFitnessin puolesta.
  • EtnoFitness tiedottaa muutoksista ja uutuuksista ensisijaisesti instagramissa, facebookissa, nettisivuilla sekä sähköpostitse.
  • EtnoFitness ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Löytötavarat korjaamme päivittäin talteen. Löytötavarat löytyvät studion pukuhuoneesta. Löytötavaroita säilytetään studiolla kaksi (2) kuukautta.
  • EtnoFitness pidättää oikeuden tilapäisiin ja pysyviin tunti- ja opettajamuutoksiin.
  • EtnoFitness on syrjintävapaa-alue. Jokaisen tulee noudattaa turvallisen tilan politiikkaa.


1. Ilmoittautuminen tunneille

1.1. EtnoFitnessin toimintavuosi jakautuu kahteen kauteen: syys- ja kevätkauteen. Lisäksi kausien lopuksi pidämme extrana lyhyitä 2-3 pituisia kesä- tai lomatuntikausia.

1.2. EtnoFitnessin tunneille voi ilmoittautua koko kaudeksi tai 5-12 viikon pituisille jaksoille. Vaihtoehtoisesti tai lisänä voi ostaa itselleen Tanssikortin, johon voi valita 5, 10 tai 15 tanssikertaa.

1.3. Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen ja kurssi maksetaan aina ilmoittautumisen yhteydessä joko verkossa tai studion vastaanotossa. Kurssin voi maksaa pankki- tai luottokorteilla sekä erilaisilla liikuntaseteleillä, -korteilla ja sovelluksilla. Maksutavat on lueteltu kohdassa Maksutavat.

1.4. Paikat kursseille jaetaan kurssimaksujen saapumisjärjestyksessä. Jos kurssimaksua ei suoriteta 5 vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta, paikkasi luovutetaan eteenpäin.

1.5. Muistathan, että voit varata paikan tunnilta vain maksamasi jakson ajaksi. Mikäli maksat
kursseja lyhyemmissä jaksoissa, on omalla vastuulla muistaa varata seuraavan jakson paikka hyvissä ajoin. Seuraavan jakson avoimille paikoille uusia oppilaita maksujen saapumisjärjestyksessä.

1.6. Asiakkaalta, joka osallistuu varaamilleen tunneille maksamatta, voi yritys periä 50 euron suuruisen tarkastusmaksun.


2. Poissaolojen korvaaminen

2.1. Kurssipaikan ostaneella on oikeus korvata poissaolonsa SAMAN KAUDEN AIKANA niillä viikkotunneilla, joilla on tilaa. Korvaustunti varataan etukäteen verkkokaupastamme. Tunteja saa korvata etukäteen.

Viimeinen korvausmahdollisuus on päivä, jolloin kausi päättyy. Korvausaikaa voidaan pidentää tapauskohtaisesti vain sairastapauksessa lääkärintodistusta vastaan. Jos pääsysi tunneille estyy omista muuttuvista aikatauluistasi / matkasta / opiskelusta / työvuoroista tai muista meistä riippumattomista syistä, ei tunteja hyvitetä tai korvausaikaa pidennetä. On omalla vastuullasi käydä korvaamassa tunnit ajoissa kauden loppuun mennessä. Jos haluat siirtyä kurssilta toiselle, koska et enää pääse tunneille, joille alunperin olit ilmoittautunut, ota yhteys vastaanottoon info@etnofitness.com.

2.2. Sairastapauksessa, jossa osallistuminen kurssille estyy, voi kurssi-ilmoittautumisen siirtää lääkärintodistusta vastaan toiselle samanhintaiselle kurssille. Voit myös jatkaa aloittamallasi kurssilla ja poissaolojen korvausoikeutta voidaan siirtää tällöin myöhemmäksi. Jos sinulle sattuu tapaturma tai jäät sairaslomalle, niin otathan aina yhteyttä mahdollisimman pian. Emme pidennä sairauslomista johtuvien korvaustuntien käyttöaikaa tai siirrä käymättä jääneitä tunteja toiselle kurssille, jos et ole ollut yhteydessä asian suhteen viimeistään sen kauden loppuun mennessä, jolle kurssi oli alunperin ostettu.

2.3. Myös Tanssikortin kerrat tulee käyttää sen kauden aikana, jolle se on ostettu. Jos pääsysi
tunneille estyy omista muuttuvista aikatauluistasi, ei Tanssikortin kertoja hyvitetä tai käyttöaikaa pidennetä.

2.4. Kurssin opettajan omista poissaoloista johtuneita peruttuja tunteja voidaan sovitusti pidentää. Pidennystä ei myönnetä silloin, jos tunnit pitää sijainen.


3. Ilmoittautumisen peruuttaminen

3.1. Ilmoittautuminen on sitova, eli maksua ei palauteta, mikäli muutat mielesi tai et pääse varaamillesi tunneille omista aikatauluistasi tai muista sinusta johtuvista syistä. Jos koet, että kurssivalinta ei ollut sinulle oikea, voimme siirtää sinut toiselle kurssille, jolla on tilaa.

Emme hyvitä kurssilta jääneitä kertoja asiakkaan omista aikatauluista tai muista syistä johtuvista
poissaoloista. Kurssimaksu palautetaan ainoastaan silloin, jos asiakas ei ole mahtunut maksamalleen kurssille tai kurssi peruutetaan EtnoFitnessin omasta toimesta.

3.2. EtnoFitness ei vastaa kurssille osallistujan omasta aktiivisuudesta. On omalla vastuullasi, että käyt korvaamassa väliin jääneet tunnit / käytät Tanssikorttisi kerrat annetun määräajan sisällä.


4. Alennukset

4.1. Eläkeläisalennus on -10% / kurssi tai Tanssikortti. Alennus lasketaan normaalihinnasta. Näitä alennuksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai ennakkoalennuksiin.

4.2. Kampanja-alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

4.3. Alennusta ei saa tapahtumista tai tiiviskursseista.


5. Tunnin tai kurssin peruuntuminen & kurssin täyttyminen

5.1. Kurssien maksimiosallistujamäärä on 12-23 henkilöä salin koosta riippuen. Jos kurssi ehtii täyttyä, etkä maksamisesta huolimatta mahdu kurssille mukaan, voi ilmoittautumisen siirtää toiselle haluamallesi kurssille. Jos siirto ei käy sinulle, niin palautamme kurssimaksun.

5.2. Yksittäinen viikkotunti saattaa peruuntua silloin, jos ohjaaja vaikkapa äkillisesti sairastuu, eikä sijaista saada järjestettyä. Tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan oppilaille mahdollisimman pian tekstiviestillä. Löydät infon tunnin peruuntumisesta myös nettisivujemme aikataulusta.

5.3. Jos tiiviskurssi, jolle olet ilmoittautunut, joudutaan sinusta riippumattomista syistä peruuttamaan, palautamme sinulle tiiviskurssin hinnan kokonaisuudessaan, ellet halua siirtyä suoraan jollekin toiselle tiiviskurssille. Toki voit myös jättää perutun kurssin summan meille sisään ja käyttää sen seuraavan kauden aikana tai erikseen sovittuna ajankohtana.


6. Päivät, jolloin tunteja ei pidetä

6.1. Viikkotunteja ei yleensä pidetä yleisinä pyhäpäivinä, kuten pääsiäisenä (Pitkäperjantai - 2. Pääsiäispäivä), vappuaattona 30.4. ja Vappupäivänä 1.5., itsenäisyyspäivänä 6.12. ja joulun pyhinä. Laitathan itsellesi ylös kurssille ilmoittautuessasi ne päivät, joina tunteja ei kyseisen kurssin
kohdalla ole.


7. Asiakasrekisteri

7.1. EtnoFitnessin asiakasrekisteriä käytetään laskutukseen, luottoyhtiöiden kanssa asioidessa ja yrityksen omasta toiminnasta tiedottamiseen. Rekisterissä olevalla on oikeus tarkistaa tietonsa ja korjata niitä. Tietoja säilytetään niin kauan kun on tarkoituksenmukaista, mikäli henkilörekisterilaki ei toisin määrää. Emme anna asiakkaan tietoja koskaan eteenpäin.

Voit muokata omia tietojasi (nimi, puh.numero, sähköpostiosoite, kotiosoitteesi) kirjautumalla tunnuksillasi sivullemme www.etnofitness.com.

Sähköpostitse lähetämme tärkeitä tiedotteita esimerkiksi tunteihin liittyen, mutta halutessaan postituslistalta voi poistua klikkaamalla tiedotteesta kohtaa "Peruutan uutiskirjeen". Tämän jälkeen kuitenkin sinulta jää saamatta tärkeät tiedotteet.

Tekstiviestitse emme lähetä mainoksia, vaan ainoastaan täsmäinfoa esimerkiksi tuntisi peruuntumisesta, jos sellainen tulee kauden aikana.8. Valitukset

Kurssimaksun maksamalla sitoudut noudattamaan sääntöjämme. Henkilökuntamme ei voi joustaa niissä, mutta pyrimme aina löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tilanteeseen. Priorisoimme laadullisen asiakaspalvelun. Välillä meistä riippumattomista syistä saattaa kursseihin tai aikatauluihin tulla äkillisiäkin muutoksia. Näissä tapauksissa kommunikoimme asiakkaiden kanssa asap.

Mikäli haluat antaa meille palautetta, teethän sen ystävällisesti joko suoraan vastaanottoon, mailitse, soittamalla tai täyttämällä palautelomakkeen. Kehitämme mielellämme toimintaamme ja rakentava palaute on tervetullutta.

Nämä toimintaperiaatteet ovat voimassa toistaiseksi. EtnoFitness pidättää oikeuden sääntöjen muokkaamiseen.


Helsingissä, 10.10.2023
EtnoFitness