Yritystunnit

yritystunnit.jpgTyky-päivä, pikkujoulut, virkistyspäivä?


Tanssi sopii niihin kaikkiin!

Tanssi on hauskaa ja virkistävää yhdessä tekemistä, jonka aikana taatusti nauru raikaa. Tanssinopetus voi olla lyhytkin setti, ja se voidaan räätälöidä sisällöltään juuri tapahtumaanne sopivaksi. Tanssituokio voidaan järjestää omassa tilassanne tai vaihtoehtoisesti EtnoFitnessin kauniilla Studiolla Sörnäisissä.

Viikottainen tanssitunti

Haluaisitteko oman tanssi- tai muun liikunnallisen tunnin viikottain yrityksenne henkilökunnalle? Kauttamme saatte huippuohjaajan ja tunnin sisältö ja tanssityylit valitaan toiveidenne mukaan. Tunti voi olla omissa tiloissanne vaikkapa työpäivänne jälkeen tai EtnoFitnessillä arkisin ennen klo 16.30, jolloin studiolla alkavat omat viikkotuntimme.

Tanssi on hauskaa ja vauhdikasta liikuntaa ja tunnit on muokattu sellaisiksi, että niille voivat osalllistua kaikki iästä, kunnosta ja taitotasosta riippumatta.

Jos yhteistä tanssituokiota on vaikeaa järjestää viikottain esimerkiksi vaihtelevien työaikojen takia, on yksi mahdollisuus se, että jokainen työntekijä käy EtnoFitnessin viikkotunneilla silloin, kun itselle sopii. Helppo tapa käydä tunneilla säännöllisen epäsäännöllisesti on syys- tai kevätkaudelle hankittava 10 kerran Tanssikortti.

Pyytäkää tarjous esimerkiksi 10 kerran tuntipaketista tiloihinne tai 10 kerran Tanssikorteista sähköpostitse info@etnofitness.com.

etno10.png