Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mikä on EtnoFitness?

Ainutlaatuinen tapa tanssia ja treenata!

EtnoFitness on uniikki ja monipuolinen tanssi- ja liikuntastudio Helsingissä, Sörnäisissä!Tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän tanssinopetusta ja treeniä:

tanssilajit on kerätty ympäri maailmaa ja muokattu helposti omaksuttaviksi tuntikokonaisuuksiksi, joilla hiki lentää, kunto kasvaa ja hymy sen kun levenee!

EtnoFitness on kuin matkatoimisto, joka kuljettaa Sinut herkullisten rytmien siivittämänä matkalle ympäri maailmaa. Maustamme tuntimme tehokkuudella, hauskuudella, menevällä musiikilla ja vauhdikkailla liikesarjoilla, jotta tanssi- ja liikuntaelämyksesi olisi mahdollisimman energinen ja piristävä kokemus. Hurmaavat ja erittäin ammattitaitoiset opettajamme viimeistelevät paketin!


Meillä ei ole jäsen- eikä kuukausimaksuja, vaan voit ilmoittautua kursseille mukaan yhdeksi kaudeksi kerrallaan tai vaikkapa vain 5 viikoksi. Kaikki poissaolot omilta tunneiltaan saa korvata muilla viikkotunneilla, joten maksettuja kertoja ei mene koskaan hukkaan, vaikka ei joka viikko pääsisikään tulemaan. Lisäksi tarjolla on esimerkiksi 5 ja 10 kerran Tanssikortteja, joiden kerrat saa käyttää haluamillaan viikkotunneilla kauden aikana.

Tunnit on suunnattu aikuisille. Kävijöiden ikähaarukka on yleensä noin 16-65 välillä, riippuen hieman tunnin tyylistä.

Lisäksi studiollamme järjestetään sunnuntaisin lasten ja nuorten tanssitunteja, alkaen 1,5-vuotiaista.

Lue lisää tunneilla käymisestä ja tutustu joustavaan & rentoon tapaamme toimia!

Tuntitarjonta

Tuntien tasot

Poissaolojen korvaus

Etnon Etiketti

Säännöt

Sijainti

In English


Miten EtnoFitness sai alkunsa?

EtnoFitness on perustettu vuonna 2003 Katia Enbusken halusta yhdistää tanssi- ja liikuntaharrastus, tuoda monipuolinen ja kiehtova etnisten tanssien ja musiikin maailman lähemmäs tavallista liikkujaa, ja tehdä tanssinopiskelusta hauskaa, inspiroivaa ja elämyksellistä.

Helmikuusta 2012 alkaen EtnoFitnessin on omistanut Satu Kallio, joka aloitti ohjaamisen studiolla jo kesällä 2007. Laatu, monipuolisuus sekä tanssin & liikunnan riemu ovat EtnoFitnessin tavoitteita jatkossakin ja tarjontaa kehitetään jatkuvasti. EtnoFitness aikoo tarjota tulevaisuudessakin sitä mitä mistään muualta ei saa: huiman määrän tanssia, tanssillisia tunteja sekä lihaskunto- ja kehonhuoltotunteja, joista löytyy taatusti jokaiselle jotakin. EtnoFitness on hyvän mielen paikka, jonne jokainen on tervetullut tanssimaan ja liikkumaan omalla tyylillään. Tervetuloa mukaan!