Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Polttarit

Järjestä ystävällesi unohtumaton päivä:

huippusuositut polttari-tilaustuntimme kruunaavat hauskan juhlapäivän!

etno27.jpg

Pyydä tarjous:

info@etnofitness.com

(Huom! Jos lähetät sähköpostia gmail.com-osoitteesta, tarkistathan pari päivää
sen jälkeen onko vastauksemme mahdollisesti mennyt roskaposti-kansioon)

Tanssitunnit

Tanssitunnit ovat helppo ja hauska tapa tutustua monelaisiin tanssityyleihin, sillä tuntien sisältöön on valmiiksi mietitty elämyksellisyys, tunnelma ja helppo tanssitekniikka! Voit valita tunnin useista eri lajeista. Vaihtoehtoja ovat muun muassa erilaiset afro-lajit, Bollywood ja Bhangra -tanssit intialaisten elokuvien tyyliin, Dancehall-tyylit, itämaiset tanssit, latinalaiset ja karibialaiset tanssit, kuten salsa, merengue, reggaetón sekä twerkkaus, Booty Bounce, Super 90´s Dance Party ja Tropical Shake.

kevAt15.PNG

Suosittuja polttaritunteja ovat esimerkiksi:

Burleskitanssi

Booty Bounce

Flirt Dance

Super 90´s Dance Party / Millenium Party

Twerkkaus

Lue lisää tuntikuvauksista.


Naurujooga

HOH HOH HAH HAH HAA! Tervetuloa naurujoogatunnille, jossa aikuisillakin on tilaisuus hassutella ja iloitella omassa porukassa! Naurujoogassa opit nauramaan ilman syytä kuten lapset, hyödyntäen fyysisiä harjoituksia ja katsekontaktia. Keho ja mieli saavat jumppaa, ja mielihyvähormoni endorfiinin tuotanto lisääntyy. Bonuksena opit terveyttä edistävän syvähengityksen. Tunti sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille: jos pystyt kävelemään 30 min, pystyt osallistumaan myös naurujoogaan. Ihana ja rentouttava osa polttaripäivää!

Intialainen päähieronta

iph.jpg

Intialainen päähieronta koko ryhmälle!

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden opiskella tunnin verran intialaista päähierontaa kaveriporukan kanssa yhdessä. Hemmottelette toinen toisianne, kokenut hierojamme opastaa tekniikat ja tekee samalla hieronnan morsiamelle.

Näillä opeilla voit hemmotella kotona myös rakkaitasi. Sopii täydellisesti vaikkapa naurujoogan tai tanssitunnin jälkeen.