Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Valitse itsellesi sopivin tapa käydä tunneilla!EtnoFitnessillä ei ole jäsen- eikä kuukausimaksuja.

Tarjoamme useita erilaisia vaihtoehtoja tunneilla käymiseen ja liikkumisesta nauttimiseen!

1. Kurssipaikka

 • Kurssipaikka sopii hyvin heille, jotka haluavat käydä usein tietyllä viikkotunnilla ja varmistaa paikkansa sillä.
 • Todella monet kurssit menevät täyteen jo ennen kuin ne alkavat ja usein koko kauden ajaksi, joten kurssipaikka kannattaa ehdottomasti valita, jos haluaa suurimmaksi osaksi käydä tietyllä tunnilla. Tanssikortin kertoja saa käyttää vain niillä tunneilla, joilla on tilaa.
 • Kurssin ostaneelle paikka on aina varattuna, vaikka omalle tunnilleen ei joka viikko ehtisikään tulla ja menetetyt kerrathan saa käyttää aivan yhtä joustavasti muilla tunneilla. eli ihan kuin jos kävisi tanssimassa ja liikkumassa Tanssikortilla.

 • Kurssipaikan voi ostaa koko syys- tai kevätkaudeksi tai 5-7 viikon jaksoissa (A-, B- ja C-jaksot). Yhdelle jaksolle ilmoittautuminen ei tietenkään velvoita ostamaan myös seuraavaa jaksoa. Lue lisää lyhyistä jaksoista tämän sivun lopusta.
 • Mukaan pääsee tietysti myös kesken kauden, ja tällöin voi maksaa vain jäljellä olevat kerrat koko kauden tunneista / meneillään olevasta jaksosta. Esimerkiksi B-jaksolle voi osallistua, vaikka ei olisi ollut mukana A-jaksolla. Opettajat ottavat aina jakson vaihtuessa huomioon sen, että uusia oppilaita saattaa tulla mukaan.
 • Kurssia saa toki vaihtaa kesken kauden, jos valinta tai tunnin taso ei tunnukaan omalta
 • Ei haittaa, vaikka ei pääsisi omalle tunnilleen joka viikko, sillä menetetyt kerrat saa korvata joustavasti muilla viikkotunneilla meneillään olevan kauden aikana (ei tapahtumissa tai tiiviskursseilla)
 • Poissaolosta ei tarvitse ilmoittaa etukäteen, sillä tieto näkyy kurssilistallamme. Korvaustunnille varataan paikka etukäteen, jotta mahtuu varmasti mukaan.

2. Tanssikortti

 • Vaihtoehtona on 5, 10 tai 15 kerran Tanssikortti (kesällä Kesäkortti)
 • Tanssikortti sopii parhaiten sellaisille, jotka haluavat vaihtelevasti käydä joka viikko eri tunneilla.
 • Kortin kerrat saa käyttää 55 min. pituisilla viikkotunneilla ja joogatunneilla (75 min.) sen kauden aikana, jolle kortti on ostettu. Voimassaoloaika lukee kortissa.
 • Tanssikorttia käyttäessä tunneille varataan paikka etukäteen verkkokauppamme kautta, jotta varmasti mahtuu mukaan haluamalleen tunnille.
 • Toki paikalle voi saapua myös ilman ennakkovarausta, mutta tunneille otetaan mukaan rajattu määrä kävijöitä saapumisjärjestyksessä (jos ei ole varannut paikkaa etukäteen).

 • JOS EI PÄÄSEKÄÄN varaamalleen tunnille, tulee peruutus tehdä ETUKÄTEEN.
 • Tanssikortin kertoja käytettäessä ilmoittaudutaan vastaanotossa ennen tuntia. Ilmoita mille tunnille olet varannut paikan ja jätä korttisi henkilökunnalle. Saat kortin takaisin tunnin jälkeen, jolloin siihen sekä omalle listallemme on tehty merkintä tanssikerran käytöstä.
 • Päivitetty aikataulu nettisivuiltamme kannattaa aina tarkistaa vielä samana päivänä, kun on tulossa käyttämään Tanssikortin kertoja. Aikatauluun merkitään mahdolliset muutokset, sijaiset ja peruutukset.
 • Aikataulussa (täällä nettisivuillamme) "Täynnä"-merkityille tunneille ei yleensä mahdu mukaan. Joskus kuitenkin niin moni kurssipaikan ostanut saattaa olla samalla kertaa poissa omalta tunniltaan, että mukaan otetaan muutama Tanssikortin kertoja käyttävä. Tilanteen näkee kuitenkin vasta juuri ennen tunnin alkua, sillä kurssilaiset eivät ilmoita poissaoloistaan etukäteen. Aina saa, ja kannattaakin, tulla kysymään juuri ennen tunnin alkua mahtuisiko mukaan, mutta sitä ei voida etukäteen luvata eikä Tanssikortilla voi varata paikkaa tunneilta

Hinnastosta näet kurssimaksut sekä Tanssikorttien ja tapahtumien hinnat.


3. Kertamaksu

Kertamaksulla voi tulla koska tahansa tutustumaan haluamaansa tuntiin. Kertakäynnille ilmoittaudutaan etukäteen verkkokauppamme kautta.

18 €


Huom! Kertakäynnille tullessasi tarkistathan aina päivitetyn aikataulun täältä nettisivuiltamme ennen tunnille tuloa, mieluiten samana päivänä. Sinne merkitään aina sijaiset, peruutukset ja muut mahdolliset (tosin harvinaiset) muutokset.


5-6 viikon jaksot kursseilla

Kuulostaako jokin tunti erityisen hauskalta ja mielenkiintoiselta,

mutta et uskalla ilmoittautua mukaan koko kaudeksi?

Ei hätää, sitä varten jokaisesta kurssista on tarjolla myös lyhempi pätkä. Koko kauden pituinen kurssi on jaettu 3 jaksoon ja uutta harrastusta aloittaessaan voi helposti tulla tutustumaan valitsemalla 5-7 viikon pituisen A-jakson. Yhden jakson ottaminen ei velvoita mihinkään eli kurssilla ei ole pakko jatkaa sen jälkeen, jos omat aikataulut eivät anna periksi tai ei muusta syystä halua jatkaa.

Kurssille voi siis tulla mukaan myös B- tai C-jaksolta tai napata halutessaan joltakin kurssilta vain tietyn jakson esimerkiksi tunnin teeman mukaan. Jos haluaa vaihdella lajia kauden mittaan, voi ilmoittautua eri kursseille joka jaksolla. Esimerkiksi afro-kurssin A-jaksolle, salsaan B-jakson ajaksi ja bollywood-tunnille C-jaksolle. Jaksot tulevat myyntiin noin kuukautta ennen niiden alkamista.

Mukaan kursseille pääsee tietysti myös kesken kauden, jolloin sinulle lasketaan jäljellä olevien tuntien hinta valintasi mukaan joko meneillään olevalta jaksolta tai koko loppukaudelta.


Jos maksaa kurssin mieluummin yhden jakso kerrallaan kuin koko kauden kerralla, tulee ottaa huomioon, että seuraavan jakson maksu täytyy muistaa suorittaa ajoissa, jotta paikka kurssilla säilyy.

A-jaksolla olleille ei siis ole automaattisesti varattu paikkaa B-jaksolta, vaan sille täytyy itse ilmoittautua ja suorittaa kurssimaksu hyvissä ajoin. Lyhyiden jaksojen paikat ovat siis myynnissä kaikille halukkaille ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä riippumatta siitä onko ollut mukana edellisellä jaksolla vai ei.

Jos kurssivalinta tai sen taso ei tunnu omalta, saa kurssia toki vaihtaa vaikka heti ensimmäisen tunnin jälkeen, vaikka kyse olisi vain yhdestä jaksosta. Koko kauden pituinen kurssi on tietenkin edullisin vaihtoehto (hinta per tunti), joten vaikka laji tai opettaja olisi sinulle uusi, kannattaa ehdottomasti napata itselleen paikka koko kauden ajaksi, sillä kurssia saa vaihtaa vaikka useaankin kertaan, jotta itselle mieluinen löytyy. Systeemimme on todella joustava ja saamme siitä jatkuvasti hyvää palautetta. :)

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: 045-6363452 / info(a)etnofitness.com