Valitse itsellesi sopivin tapa käydä tunneilla!

Meillä ei ole jäsen- eikä kuukausimaksuja.

Tarjoamme useita erilaisia vaihtoehtoja tunneilla käymiseen ja tanssimisesta nauttimiseen!

1. Kurssipaikka

2. Tanssikortti

3. Kertamaksu

1. Kurssipaikka


Tämä vaihtoehto sopii hyvin heille, jotka haluavat käydä usein tietyllä viikkotunnilla tietyn opettajan tunnilla.

Moni kurssi menee täyteen jo heti kurssin tultua myyntiin ja usein koko kauden ajaksi, joten kurssipaikka kannattaa valita, jos haluaa suurimmaksi osaksi käydä tietyllä tunnilla.

Kurssin ostaneelle paikka on aina varattuna, vaikka omalle tunnilleen ei joka viikko ehtisikään tulla. Käymättä jääneet kerrat saa käyttää joustavasti muilla tunneilla korvaustunteina.

Kurssipaikan voi ostaa koko syys- tai kevätkaudeksi tai noin 5-8 viikon jaksoissa (A-, B- ja C-jaksot). Yhdelle jaksolle ilmoittautuminen ei tietenkään velvoita ostamaan myös seuraavaa jaksoa. Lue lisää lyhyistä jaksoista tämän sivun lopusta.

2. Tanssikortti


Tanssikortti sopii parhaiten sellaisille, jotka haluavat vaihtelevasti käydä joka viikko eri tunneilla.

Vaihtoehtona meillä on 5, 10 tai 15 kerran Tanssikortti, joita saa käyttää yhden kauden aikana viikkotunneilla. Voimassaoloaika lukee kortissa.

Tanssikorttia käyttäessä tunneille varataan paikka etukäteen verkkokaupastamme.

JOS EI PÄÄSEKÄÄN varaamalleen tunnille, tulee peruutus tehdä ETUKÄTEEN.

3. Kertamaksu

Kertamaksulla voi tulla koska tahansa tutustumaan haluamaansa tuntiin. Kertakäynnille ilmoittaudutaan etukäteen verkkokauppamme kautta.

21 € (kokeilukerta 16€)

Huom! Kertakäynnille tullessasi tarkistathan aina päivitetyn aikataulun täältä nettisivuiltamme ennen tunnille tuloa, mieluiten samana päivänä. Sinne merkitään aina sijaiset, peruutukset ja muut mahdolliset (tosin harvinaiset) muutokset.