Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Poissaolot omilta tunneilta


Vaikka tanssi onkin ihana harrastus, ei omalle tunnilleen välttämättä pääse joka viikko. Loma, flunssa, työmatka ja muut menot ovat joskus esteenä, mutta onneksi viikon tai kahdenkaan poissaolo tunnilta ei haittaa, sillä jokaisella tunnilla kerrataan hieman edellisellä tunnilla opeteltuja liikkeitä ja sarjoja.

Poissaolot omilta tunneiltaan saa käydä korvaamassa toisilla viikkotunneilla ja aikaa on KOKO KAUSI eli syys- TAI kevätkausi, jolle kurssipaikka on ostettu.


e22.jpg

Jos tietää olevansa poissa esimerkiksi loman takia, voi tunnin käydä korvaamassa jo etukäteen. Jälkikäteen korvatessa ei ole aikarajoitusta, kunhan korvaus tapahtuu saman kauden aikana.

On jokaisen omalla vastuulla käyttää korvaustunnit ajoissa eli saman kauden aikana.

Pidennystä korvausaikaan annetaan tapauskohtaisesti vain lääkärintodistusta vastaan. Jos esimerkiksi työvuorosi muuttuvat kesken kauden niin, ettet enää pääse omalle viikkotunnillesi, voit siirtyä toiselle kurssille. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info(a)etnofitness.com tai 045 - 63 63 452.

Korvaamassa saa käydä kaikilla viikkotunneilla, joilla on tilaa, mutta ei tapahtumien tai tiiviskurssien tunneilla.

Suositeltavia korvaustunteja ovat tanssilliset tunnit sekä lihaskunto- ja kehonhuoltotunnit, mutta myös tekniikkaa sisältävillä tanssitunneilla saa käydä korvaamassa (mieluiten alkeistason tunneilla), riippumatta siitä minkä kategorian tunneilla itse normaalisti käy.

Poissaolostaan ei tarvitse ilmoittaa etukäteen: se näkyy kurssilistalla.

TÄRKEÄ ASIA KORVAAMISEEN LIITTYEN:

Korvaustunnille varataan paikka etukäteen verkkokauppamme kautta.

"Täynnä"-merkittyjen tuntien kurssipaikat ovat loppuunmyytyjä joko koko kauden tai meneillään olevan jakson ajan. "Täynnä"-merkityille tunnille ei mahdu korvaajia, jos kaikki tai lähes kaikki kurssilaiset ovat paikalla. Myöskään tunneille, joille on merkitty alle 5 paikkaa ei yleensä oteta korvaajia.

Aikatauluun merkitään, jos jokin tunti on peruttu esimerkiksi opettajan äkillisen sairastumisen takia, tai jos tunnilla on sijainen.