Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Poissaolot omilta tunneilta

Vaikka tanssi onkin ihana harrastus, ei omalle tunnilleen välttämättä pääse joka viikko. Loma, flunssa, työmatka ja muut menot estävät joskus tanssimaan tulon, mutta onneksi viikon tai kahdenkaan poissaolo tunnilta ei haittaa, sillä jokaisella tunnilla kerrataan aina hieman edellisellä tunnilla opeteltuja liikkeitä ja sarjoja.

Poissaolot omilta tunneiltaan saa käydä korvaamassa toisilla viikkotunneilla ja aikaa on KOKO KAUSI eli se syys- tai kevätkausi, jolle kurssipaikka on ostettu.

e22.jpg

Jos tietää olevansa tietyn tunnin poissa esimerkiksi loman takia, voi tunnin käydä korvaamassa jo etukäteen. Jälkikäteen korvatessakaan ei ole aikarajoitusta, kunhan korvaus tapahtuu saman kauden aikana.

On jokaisen omalla vastuulla, että ehtii käyttää korvaustunnit ajoissa. Pidennystä korvausaikaan annetaan tapauskohtaisesti vain lääkärintodistusta vastaan. Jos esimerkiksi työvuorosi muuttuvat kesken kauden niin, ettet enää pääse omalle viikkotunnillesi, voit siirtyä toiselle kurssille. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info(a)etnofitness.com tai 045 - 63 63 452.

Korvaamassa saa käydä kaikilla viikkotunneilla, joilla on tilaa, mutta ei tapahtumien tunneilla. Lyhytkurssien tai tiiviskurssien kohdalla asia tiedotetaan aikataulussa erikseen. Suositeltavia korvaustunteja ovat tanssilliset tunnit sekä lihaskunto- ja kehonhuoltotunnit, mutta myös tekniikkaa sisältävillä tanssitunneilla saa käydä korvaamassa (mieluiten alkeistason tunneilla), riippumatta siitä minkä kategorian tunneilla itse normaalisti käy.

e14.jpg

Poissaolostaan ei tarvitse ilmoittaa etukäteen: se näkyy kurssilistalla. Myöskään korvaustunnille ei ilmoittauduta erikseen, vaan voit saapua silloin, kun sinulle parhaiten sopii.


TÄRKEÄ ASIA KORVAAMISEEN LIITTYEN:

Tarkistathan päivitetyn aikataulun vielä mieluusti samana päivänä ennen tunnille tuloa.
"Täynnä"-merkityille tunneille ei aina mahdu korvaajia, joten kannattaa valita tunti, jota ei ole merkitty aikataulussa täällä nettisivuillamme sillä sanalla.

"Täynnä"-merkinnät eivät vaihtele päivittäin, vaan se lukee ainoastaan niiden tuntien kohdalla, joiden kurssipaikat ovat loppuunmyytyjä joko koko kauden ajaksi tai ainakin meneillään olevan jakson ajan. "Täynnä"-merkityille tunnille ei lähtökohtaisesti mahdu korvaajia, jos kaikki tai lähes kaikki kurssilaiset ovat paikalla. Myöskään tunneille, joille on merkitty alle 5 paikkaa seuraavalle jaksolle, ei yleensä oteta lisäksi korvaajia, vaan kannattaa valita tunti, johon ei ole merkitty sanaa "Täynnä" tai jäljellä olevien kurssipaikkojen määrää.

Aikatauluun myös merkitään, jos jokin tunti on peruttu esimerkiksi opettajan äkillisen sairastumisen takia tai tunnilla on sijainen.