Mari Lindström

Dancehall Fusion, Dancehall Queen Fusion, Commercial Female, Tanssija Tasapainossa

Mari löysi tiensä tanssin pariin muutettuaan Helsinkiin opiskelemaan liikunnanohjaajaksi vuonna 2007. Hänen intohimojaan ovat musiikki, tanssi ja niiden tuoma vapaus ilmaista itseään. Mari on tanssinut monia tyylejä housesta dancehalliin ja ohjaa myös muita ryhmäliikuntatunteja.

EtnoFitnessillä Mari ohjaa dancehall-tunteja sekä alkeis- että jatkotasolla ja myös Dancehall Queen Fusion -tuntia. Hänen tunneillaan pääsee kunnolla sheikkaamaan ja oppii varmasti uusia tapoja liikuttaa kehoaan. Marin koreografiat ovat energisiä ja ne tehdään asenteella ja hymy huulilla!

Palautetta Marin tunneista:


"Marilla on tosi hyvä, kannustava ja positiivinen ohjaustyyli!"

"Dancehall Fusion -tunnilla hitaampikin oppija saa onnistumisen kokemuksia;
masennus ei iske vaikka välillä menee pieleen. Eli tunnelma hyvä! Jee!"


"Marilla on aina todella kiinnostavat koreografiat, sopivasti haastetta ja eri tyylejä. Tunneilta ei halua olla pois, ettei jää jälkeen, mikä on hyvä motivaattori hyvän fiiliksen ja treenin lisäksi."


"Opettajana Mari on ollut aivan loistava. Dancehall Queen -tunneilta lähtee aina uupuneena, mutta loistavalla tuulella."


"Marin Dancehall Fusion -tunnin jälkeen on aina ihan mahtava olo! Tunnilla saa oikeasti hien pintaan ja haastaa itseä. Koreografiat ovat mielenkiintoisia ja vaihtelevia. Ihan huipputunti!"