Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Twerkkaus

Suuren suosion Suomessa saanut twerkkaus on tanssityyli, jossa liikekieli keskittyy alavartaloon. Twerkkauksen ominaisliikkeisiin kuuluu lantion liikehdintää sekä pakaroiden pyöritystä. Twerk-liikkeitä on mahdollista tehdä monissa eritasoissa sekä asennoissa. Vain mielikuvitus on rajana!

Twerkkaus on erittäin hauska ja seksikäs tanssityyli, sekä samalla äärimmäisen tehokas liikuntamuoto. Tunneilla opetetaan twerkkauksen oikeanlaista tekniikkaa sekä twerk-koreografiaa.

Tunneille suositellaan otettavaksi polvisuojat mukaan, sekä tottakai iloista mieltä ja
heittäytymistä!


Twerk: tekniikka -tunti on avoimen tason tunti, joka sopii kaikille ja siitä on myös hyvä aloittaa twerkin harjoitteleminen. Jatkotason tunteihin verrattuna tekniikka-tunnilla käytetään enemmän aikaa twerkin erityylisten liikkeiden harjoitteluun, mutta tehdään toki myös koreografiaa.Twerkkaus-tunneilla taso 1-2 vähintään yhden kauden tunnilla käyneille ja taso 2 vähintään kaksi kautta osallistuneille.

Kuvissa opettajat Ruut Vartiainen (ylhäällä vasemmalla), Yana Shavkera (oikealla), Sikujua Mponda (alhaalla oikealla) ja Henna Räty (alhaalla vasemmalla).


Lue lisää opettajista!