Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yin jooga


Yin jooga on syvävenyttävä ja rentouttava joogalaji. Yhdessä venytyksessä ollaan useampi minuutti, mikä mahdollistaa venytyksen vaikutuksen sidekudoksissa ja ligamenteissa.

Yin jooga sopii erittäin hyvin tasapainoksi muille urheilulajeille, kuten tanssille. Useissa venytyksissä käytetään apuvälineinä blokkeja eli tukitiiliä (kuvassa lila salmiakin muotoinen palikka), joka tehostaa venytyksiä.

Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille, etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Tunnilla kuunnellaan rauhallista musiikkia. Mikäli siis kaipaat päivän päätteeksi rentoutumista ja hyvää oloa, tämä on sinun tuntisi!

Opettajana Johanna Laaksonen (kuvassa vasemmalla).

Johannan tunneilla on rento ja iloinen tunnelma ja Johanna pyrkii siihen, että jokainen lähtee pois tunnilta hymyssä suin. Hän kannustaa ohjattaviaan kohti heidän mukavuusrajojaan, mutta ei ryppy otsassa. Mielen ja kehon lempeä kuunteleminen on tuntien keskiössä.

"Johanna on intohimoinen elämän rakastaja, joka nauttii elämän pienistä iloista. Sopiva yhdistelmä kuivaa insinööriä ja huumorilla täytettyä joogaopettajaa. Johanna on hassutteleva ope, joka tuo ilon joogasaliin."