Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mitä tarvitset tunneille mukaan

KENGÄT:

Kaikille tanssitunneille saa osallistua oman tyylin mukaan joko paljasjaloin, sukkasillaan tai sisäliikuntaan sopivat & tarkoitetut kengät jalassa. Ulkokäytössä olevilla kengillä ei saa mennä tanssisaleihin.

Paljasjaloin (tai sukkasillaan) suosittelemme olemaan erityisesti näillä tunneilla, mutta toki saat halutessasi laittaa myös kengät: Afro-, African Beat-, jooga-, Nia-, Bollywood-, Arabic Groove-, Bellydance-, Barre Workout-, Burleskitanssi-, Parisalsa- ja Senegal Special-tunnit.

Kevyitä tanssilenkkareita tai muita tanssitunnille sopivia treenikenkiä suosittelemme esimerkiksi Dancehall-, Reggaetón-, Twerkkaus-, Street-, Voguing-, Dance Jam-, Booty Workout-, EtnoTreeni-, Caribbean Riddim-, Urban Fusion-, lattari- ja House Fusion -tunneille.


VAATTEET:

Kaikille tunneille suosittelemme mukavia ja joustavia vaatteita, joissa on helppo tanssia ja liikkua. Oma tyyli, paras tyyli! :)


MUUT VARUSTEET:

Kaikille tunneille kannattaa ottaa vesipullo mukaan, mutta niitä voi myös ostaa vastaanotosta ennen tunnin alkua.

Pieni hikipyyhe on hyvä olla mukana varsinkin näillä tunneilla: EtnoTreeni ja Booty Workout. Monet tanssitunnit ovat myöskin niin hikisiä, että pikkupyyhe on kätevä pitää juomapullon vieressä.

Polvisuojat ovat suositeltavia esimerkiksi Dancehall Queen Fusion- ja Twerkkaus-tunneilla. Niitä ei kuitenkaan ole pakollista hommata itselleen etukäteen, vaan kannattaa ensimmäisillä tunneilla kysellä opettajilta vinkkejä mistä niitä kannattaa ostaa ja meillä on niitä pari kappaletta lainaan.

Joogatunneille (merkitty aikataulussa **) ei tarvitse tuoda mitään omia välineitä, vaan meiltä löytyy kaikille matot sekä muut välineet (esimerkiksi joogavyöt ja blokit). Toki tietysti oman maton saa tuoda, jos haluaa.

Lihaskunto-tunneille (merkitty aikataulussa *) ei myöskään tarvitse tuoda omaa mattoa tai muuta, vaan kaikki välineet ja tarvikkeet löytyvät jokaiselle osallistujalle.