Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Female Vibes / Syksy 2022

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Female Vibes: Näytetunti 22.10. klo 14.00-15.0010.00 €
Female Vibes: Tiiviskurssi 26.11. klo 14.15-15.4526.00 €

Female Vibes -tiiviskurssi 26.11.


* Rajattu määrä paikkoja, varaa omasi pian! *


Lauantaina 22.10.

Näytetunti

klo 14.00-15.00

Hinta: 10 €

Opettaja: Maaria Tommila (kuvassa)

Lauantaina 26.11.

Tiiviskurssi

klo 14.15-15.45

Hinta: 26 €

Opettaja: Maaria Tommila


Ihana uutuus!

Energistä naisellisuuden juhlaa! Female Vibes -tiiviskurssilla yhdistellään feminiinisiä elementtejä eri street-lajeista, kuten dancehallista, reggaetonista ja salsasta, sekä myös showtanssista.

Pääset sukeltamaan pehmeän vahvan naisellisen liikekielen pariin, leikittelemään rytmityksillä ja isolaatioharjoituksilla sekä vahvistamaan naisellista tanssityyliäsi. Kurssin lopuksi teemme koreografian, jossa hyödynnämme kurssin parhaita paloja.

Taso on avoin ja tahti lempeä, mutta parhaiten pysyt mukana, kun olet jo kokeillut jotain tanssilajia aiemmin. Kurssille tarvitset joustavat sisäliikuntavaatteet ja -kengät.

Halutessasi voit olla myös paljain jaloin. Liikumme eri tasoissa, joten kurssilla tulee hiki. Lämpimästi tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

Maaria Tommila

Maaria on tanssinut vuosien varrella monissa eri tanssikokoonpanoissa, opiskellut eri tanssilajeja street-lajeista parilajeihin ja showtanssista balettiin sekä jakanut oppimaansa ohjaamalla tanssitunteja.

Tanssi on Maarialle tapa olla ja ennemminkin elämäntapa kuin suoritus. Maarialle tanssissa on tärkeää kehollinen läsnäolo, pehmeän feminiininen liikekieli ja vapaa liikkeen virtaus tekniikkaa unohtamatta.

Tanssi on hänelle juurtumista tähän hetkeen, tapa käsitellä tunteita ja ilmaista omaa persoonaa sekä jakamista yhdessä muiden kanssa. Jos Maarian pitäisi kuvailla tanssin merkitystä yhdellä sanalla, se olisi "vapaus".

Maarian tunneilla voit olla oma itsesi, sallia lempeyden itseäsi kohtaan ja kehittää omaa tanssityyliäsi ja -tekniikkaasi.

Tervetuloa mukaan!

IMG_8025.jpg


Kuvat: Josefiina Lilja.


Paikkoja saattaa vapautua vielä pari päivää ennen kurssia.

Kannattaa kysyä sähköpostitse info(a)etnofitness.com ja ilmoittautua jonoon.

 

***

Tiiviskursseilla ei voi käyttää viikkotuntien poissaoloja eikä Tanssikortin kertoja.


HUOM!

Peruutus tiiviskurssille tulee tehdä viimeistään 2 päivää etukäteen.

Muussa tapauksessa kurssi & maksu merkitään käytetyksi.

Maksua ei palauteta. Vähintään 2 päivää etukäteen perutun tiiviskurssin summa jää sisään ja sen voi käyttää esimerkiksi jollakin toisella tiiviskurssilla saman kauden aikana.

Kurssipaikan peruutus tehdään tätä kautta.



Vilhonvuorenkatu1.jpg