Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kokeilutunnit 22.6. ja 29.6.

Female Dancehall 22.6.

&

Commercial Heels 29.6.

Tule tutustumaan etukäteen syksyn 2021 tunteihin!

 Katju.jpg

*****

Tiistaina 22.6.

klo 19.30-20.30 Female Dancehall


Hinta: 10 €


Opettaja: Katju Vuorio (kuvassa yllä)

Tunnin taso: Avoin eli sopii kaikille, mutta on hyvä jos on hieman kokemusta dancehall-tyylistä.

*****

Tiistaina 29.6.

klo 19.30-20.30 Commercial Heels


Hinta: 10 €


Opettaja: Giulia Oreto (kuvassa alla)

Tunnin taso: Avoin eli sopii kaikille, mutta on hyvä jos on hieman kokemusta commercial- / heels-tyylistä tai esimerkiksi dancehallista, voguesta tai show-tyylistä.


Giulia_Oreto_kuva.jpg
*****

Female Dancehall

Dancehall on jamaikalainen katutanssilaji. Dancehall tanssilajina on syntynyt Jamaikalla 70- ja 80-lukujen vaihteessa. Laji elää ja kehittyy edelleen koko ajan Jamaikalla kaduilla ja bileissä. Dancehallille ominaista on sen tietty liikekieli sekä vahva asenne.


Female Dancehall -tunnilla tanssitaan dancehallin naisellista tanssityyliä, johon kuuluu vahva asenne sekä lantion ja takapuolen käyttö tanssiessa.

Female Dancehall -tunneilla harjoitellaan jamaikalaisten naistanssijoiden tassiliikkeitä eli mooveja, lantionkäytön tekniikoita sekä koreografiaa. Tunneilla ei harjoitella akrobatiaa, kuten Dancehall Queen style –tunneilla.

Taso 1-2 on alkeistunti / avoimen tason tunti, joka sopii ihan uusille harrastajille sekä Dancehall -tunneilla alle vuoden käyneille.

 

Commercial Heels

Commercial Heels -tunneilla fuusioidaan muun muassa show- ja katutanssitekniikoita ja keskitytään femme-tyyliseen ilmaisuun tanssissa.
Tunneilla otetaan tarkasti huomioon kehon linjaukset liikkessä ja yksityiskohtien lisääminen jo kävelystä lähtien. Korkokengät jalassa fiilistellään ja haetaan omaa persoonallista ilmaisua, jossa vain taivas on rajana.
Tunneilla tehdään pääasiassa commercial-tyylistä koreota, mutta opetellaan myös tekniikkaa sen takana. Tunnin taso on 1-2 ja se sopii parhaiten heille, joilla on ainakin takana ainakin pari vuotta tanssitaustaa ja aktiivisesti erilaisilla tunneilla käymistä (esimerkiksi street-tyylit / dancehall / show / voguing / commercial jne).
Kannattaa ottaa mukaan korkkarit, joissa korko on mieluusti tarpeeksi matala ja tukeva (ja kenkä ylipäätään nilkkaa tukeva ja tanssimiseen sopiva, esimerkiksi nilkkurit).            


HUOM!

Peruutus tiiviskurssille tulee tehdä kahta (2) päivää etukäteen.
Muutoin kurssi & maksu merkitään käytetyksi.
Kurssipaikan peruutus tehdään tätä kautta.

EtnoFitness_kuva.PNG

******

HUOM!

Tällä tunnilla ei voi käyttää viikkotuntien poissaoloja eikä Tanssikortin kertoja.

Tuote: KTFDCHK21

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
22.6. Female Dancehall / Katju * klo 19.30-20.30 * TÄYNNÄ!10.00 €
29.6. Commercial Heels / Giulia * klo 19.30-20.3010.00 €