Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

5, 10 tai 15 kerran Tanssikortti / KEVÄTKAUSI 2019

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
5 kerran Tanssikortti kevätkaudelle 201970.00 €
10 kerran Tanssikortti kevätkaudelle 2019125.00 €
15 kerran Tanssikortti kevätkaudelle 2019175.00 €

Tanssikortit ovat voimassa 55 min. pituisilla viikkotunneilla kevätkauden ajan 14.1.-18.5.2019.

dreamstime_l_71809072.jpg

* Kortin kertoja voi käyttää myös 75 min. pituisilla joogatunneilla,

mutta EI 75 min. pituisilla tanssitunneilla (Dancehall Queen Style 3 ja Afro Fusion 2-3).

* Ostaessasi Tanssikortin täältä verkkokaupastamme, saat sen vastaanotosta tullessasi käyttämään korttia ensimmäisen kerran.

Tanssikorttia ei siis toimiteta sinulle postitse eikä sitä tarvitse noutaa etukäteen.

Jos haluaa käydä suurimmaksi osaksi samalla tunnilla viikottain, kannattaa ehdottomasti valita kurssipaikka, sillä poissaolot omalta tunnilta saa korvata muilla viikkotunneilla eli käyttää keväälle ostetut kerrat aivan yhtä joustavasti kuin Tanssikortillakin.

Lue lisää kurssipaikan eduista ja tutustu hintoihin ja vaihtoehtoihin täällä.

Tanssikortilla paikkaa ei voi varata tunnilta, joten myös siksi kurssipaikka on parempi, jos haluaa usein käydä samalla tunnilla.

Tanssikortin käyttöohjeet:

  • Tanssikorttia käyttäessä tunneille ei ilmoittauduta etukäteen tai varata paikkaa, vaan paikalle voi tulla silloin, kun itselle sopii. Jos haluaa varmistaa paikkansa tietyltä tunnilta, kannattaa ehdottomasti varata kurssipaikka.

  • Tanssikortin kertoja käytettäessä ilmoittaudutaan vastaanotossa ennen tuntia. Ilmoita mille tunnille haluaisit mennä ja jätä korttisi henkilökunnalle. Saat kortin takaisin tunnin jälkeen, jolloin siihen sekä omalle listallemme on tehty merkintä tanssikerran käytöstä.
  • Päivitetty aikataulu nettisivuiltamme kannattaa aina tarkistaa vielä samana päivänä, kun on tulossa käyttämään Tanssikortin kertoja. Aikatauluun merkitään mahdolliset muutokset, sijaiset ja peruutukset.

  • Kevätkauden aikataulussa  "Täynnä"-merkityille tunneille ei yleensä mahdu mukaan. Joskus kuitenkin niin moni kurssipaikan ostanut saattaa olla samalla kertaa poissa omalta tunniltaan, että mukaan otetaan muutama Tanssikortin kertoja käyttävä. Tilanteen näkee kuitenkin vasta juuri ennen tunnin alkua, sillä kurssilaiset eivät ilmoita poissaoloistaan etukäteen. Aina saa, ja kannattaakin, tulla kysymään juuri ennen tunnin alkua mahtuisiko mukaan, mutta sitä ei voida etukäteen luvata eikä Tanssikortilla voi varata paikkaa tunneilta.

  • Kannattaa välttää myös niitä tunteja, joiden kohdalla aikataulussa lukee, että on esimerkiksi enää 3 kurssipaikkaa jäljellä.
  • Tanssikortin kertoja voi käyttää ainoastaan viikkotunneilla, ei tapahtumissa tai tiiviskursseilla.
  • Tanssikortti sopii parhaiten sellaisille, jotka haluavat vaihtelevasti käydä joka viikko eri tunneilla.

  • Mitä tarvitset tunnille mukaan? Lue lisää tästä.

superilatin.jpg

Tuote: TK2019K