Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kesätunnit 2019

Kesätunteja pidetään vaihtelevilla aikatauluilla 20.5.-4.7. sekä 5.-29.8. (yhteensä 11 viikkoa).

Tutustu Kesätuntien aikatauluun.


Kesätunneilla ei ole tasomerkintöjä, vaan ne sopivat kaikille. Niiden on tarkoitus olla rentoja, hauskoja ja helppoja tunteja, joille kuka tahansa voi käydä omien aikataulujensa mukaan.

Kesätunneille ei ilmoittauduta etukäteen, vaan niille tullaan käyttämään Kesäkortin kertoja silloin, kun itselle sopii.

Kesäkorttiin voi valita 5, 10 tai 15 kertaa. Myös kertamaksulla voi osallistua.

Helpoin tapa on ostaa Kesäkortti verkkokaupastamme.

Olemme kesälomalla 5.7.-4.8. ja silloin tunteja ei pidetä.


Afro Summer Beat

Tällä hikisellä ja vauhdikkaalla tunnilla tempaudutaan afrikkalaisten rytmien vietäväksi ja sekoitetaan iloisesti toisiinsa vaikutteita esimerkiksi näistä energisistä tanssityyleistä: Coupé Decalé, Ndombolo, Azonto...

Tällä tunnilla lähdetään liikkeelle aivan alkeista ja tunnille on helppo hypätä mukaan koska tahansa.

Madagaskarilainen opettajamme Njara Rasolomanana (kuvassa) ottaa huomioon kaikki tunnilla kävijät ja luo kannustavan ilmapiirin energisellä opetustyylillään.
Arabic Groove

Arabic Groove -tunnilla tanssitaan vauhdikkaita koreografioita menevän arabimusiikin tahtiin!

Liikekieli sekoittaa kaunista itämaista tanssia poppiin ja katutansseihin, musiikkina kuullaan muun muassa arabipoppia, shaabia ja rai-musiikkia. Tämä energinen tunti sopii kaikille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta itämaisista tansseista.

Opettajana toimii hurmaava tanssin ammattilainen Laura Zaray (kuvassa), jonka tunneilla pulppuaa tanssin ilo ja energisyys!

Bollywood Special


Bollywood Special -uutuustunnille jokaisen on helppo tulla mukaan. Tunneilla tanssitaan lyhyitä ja helppoja koreografioita vauhdikkaan bollywood-musiikin tahdissa.

Lisäksi tunnin alussa harjoitellaan aina hieman bollywood-tanssille tyypillisiä liikkeitä rennolla fiiliksellä. Tämä tunti sopii täydellisesti kaikille, joita bollywood kiinnostaa ja haluavat päästä tanssimaan sitä hauskalla tavalla!

Opettajana hurmaava Johanna Häkkinen.

Bootylicious

Bootylicious-tunnilla tanssitaan laittamalla jalkojen ja pakaroiden lihakset töihin samalla hauskaa pitäen.

Tunnilla harjoitellaan erilaisia liikkeitä ja tehdään niistä koreografia, jossa on vaikutteita vahvasti twerkistä, dancehall queen stylesta ja lisäksi mausteita myös muista tanssityyleistä.

Avoimen tason tunti sopii kaikille.


Opettajana toimii hurmaava Olivia Malmberg (kuvassa), joka pyrkii haastamaan oppilaitaan kannustavalla ja iloisen energisellä otteella. Tunneilla hän haluaa, että pidetään hauskaa, hikoillaan paljon ja opitaan uutta.

Burleski Bootycamp


Burleski Bootycampissa sheikataan, tärisytetään ja vatkataan "bootya", eli keskitytään erityisesti lantionseudun isolaatioihin ja tekniikkoihin (bump'n'grind, shimmy, shake) erityismausteilla, harjoitellaan vähän haastavampia kerrostuksia ja ylipäänsä treenataan ällistyspyllyä!

Hauska, hikinen ja vauhdikas tunti, jolla ei tehdä koreografiaa. Sisältää lihaskuntoa ja ihanaa venyttelyä! Varaudu mukavin vartalonmyötäisin treenivaattein, tälle tunnille et tarvitse korkoja.

Tunti sopii kaikille. Tervetuloa tutustumaan rentoon burleskitanssiin hurmaavan opettajan johdolla: kuvassa Ruska Schönberg (burleskitaiteilija Tinker Bell).

Caribbean Riddim & Dancehall Vibes

Caribbean Riddim- ja Dancehall Vibes ovat energisiä tanssitunteja, joilla jammaillaan Dancehallin rytmeihin. Tunnilla rakennetaan vauhdikkaita koreografioita, joihin saa jokainen tuoda mukaan omaa tulkintaansa.

Koko kroppa on taatusti liikkeessä ja tavoitteena on nostaa hiki kunnolla pintaan sekä ottaa tanssimisesta ilo irti.

Tervetuloa pitämään hauskaa kuumien rytmien tahdissa!

Kuvassa Caribbean Riddim -tunnin opettaja Ruut Vartiainen.

Dancehall Vibes -tunnit ohjaa Katju Vuorio.

EtnoTreeni

Tunnilla tehdään vuoroin tanssi- ja lihaskunto-osioita hauskalla, hikisellä ja vauhdikkaalla tavalla. Tunnilla tanssitaan eri tanssilajeja teeman mukaan vaihdellen ja koko kehon lihakset käydään läpi tehokkailla lihaskuntoliikkeillä. Tanssi- ja lihaskunto-osuudet tulevat vuorotellen.

Tällä tunnilla ei kuitenkaan tarvitse rehkiä verenmaku suussa, vaan liikkeet on suunniteltu helpoiksi, hauskoiksi ja tehokkaiksi, muun muassa toiminnallista treenaustapaa huomioiden.

Koko kroppa tulee treenattua kuin huomaamatta, vieläpä hymy huulilla ja vauhdikkaasti koko ajan liikkuen!


Latin for Ladies

Lattareita kuumimpien kesähittien tahtiin!

Tunneilla keskitytään erityisesti rytmiikaan ja sarjat koostuvat vaihtelevasti salsan, merenquen, cha chan ja muiden lattarilajien sekoituksista.

Tunnit ovat vauhdikkaita ja askeleet helppoja, jolloin jokainen pääsee kunnolla tanssimaan ja irrottelemaan.


Latin Hot Summer

Tunnilla tanssitaan yleisempiä lattari tansseja mm: chacha, samba, rumba, jive, salsa, bachata... ja musiikkina käytetään menneiden vuosien kuumia kesähittejä.

Tanssien koreografiat perustuvat perusaskeleisiin, joten tunnille voi tulla myös vasta-alkajatkin!

Opettajana Niina Harju (kuvassa).

Latin Styles

Lattaritanssien lumoa ja säihkettä!

Tällä tunnilla koet taatusti tanssin hurmaa mukaansatempaavien lattarirytmien tahdissa.
Koregrafiat ja tanssit vaihtuvat joka viikko, ja tunneilla tutuiksi tulevat muun muassa salsa, samba, cha cha ja jive.

Huippuopettajamme Topi Viermaan ohjauksessa pääset heittäytymään vauhdikkaiden lattaritanssien maailmaan helpolla ja vauhdikkaalla tavalla.

Pound®

Uutuus!

Rummutusta ja hikeä!

Pound® on saanut inspiraationsa tehokkaasta rumpujen soittamisesta. Laji tulee Yhdysvalloista ja sen kehittäjät ovat itse rumpaleita, mutta myös fitness ja liikunta-alan ammattilaisia.

Se on yhdistelmä pilatesta, sykkeen nostoa ja rumpujen soittoa rumpukapuloilla.
Tunnilla ei ole vaikeita askelluksia ja pääpaino on reisi-vatsa-pakara alueen harjoittelussa. Tunti sopii aivan kaikille!

Reggaetón con hiphop


Reggaetón con hiphop –tunnilla opetellaan reggaetónin perustekniikoita ja vartalonkäyttöä sekä tutustutaan eri tyylisuuntauksiin. Sarjoissa sekoitetaan myös rohkeasti liikkeitä hiphopista sekä maustetaan jokainen koreografia show-elementeillä.

Salsa

Salsa on alunperin Kuubasta kotoisin oleva sähäkkä paritanssi. Nykyään salsa on valloittanut koko Latinalaisen Amerikan ja myös suuren osan Pohjois-Amerikkaa ja Eurooppaa: salsan tunnusmerkkejä ovat letkeät lanteet ja vauhdikas meno! Suosion lisääntyessä salsaa on ryhdytty opettamaan myös yksintanssina ja se onkin hyvä tapa tutustua salsan rytmiikkaan, perusaskeleisiin, vartalonkäyttöön ja liikekieleen.

Molempien tuntien opettaja on hurmaava Adunais Perez (kuvassa), joka on kotoisin Kuubasta.


Street for Ladies

Tällä vauhdikkaalla tunnilla tanssitaan helppoa koreografiaa erilaisiin R'n'B- ja hiphop-biiseihin.

Hiphop-tyylisiin liikkeisiin lisätään vaikutteita muun muassa twerkistä ja dancehall queenstylesta.

Tunnilla korostuu naisellisen vahva tyyli street-tanssien tyyliin, hauskanpitoa ja hikoilua unohtamatta!

Opettajana hyvän mielen tunneistaan kehuttu Olivia Malmberg.


Street & Funky Styles


Street & Funky Styles on hauska ja energinen tunti, jolla tehdään joka viikko uusi ja vauhdikas koreografia. Tunnilla tulevat tutuiksi hiphop- sekä locking- ja popping-tyylit, ja sarjoissa niihin saatetaan yhdistää myös hieman esimerkiksi funkdisco-vaikutteita.

Liikkeiden opettelussa kiinnitetään erityistä huomiota street-tanssien ominaiseen liikekieleen ja vartalonkäyttöön sekä tapaan tanssia. Tämä on pakko kokea, taatusti hauskaa meininkiä!

Tervetuloa tanssimaan pilke silmäkulmassa Njara Rasolomananan (kuvassa) kanssa!

Super 90´s Dance Party & Millenium Party


Super 90's Dance Party on riemukas ja hikinen nostalgiapläjäys, joka vie sinut aikamatkalle 90-luvun pyörteisiin!
Tällä tunnilla ei tanssita otsa rypyssä, vaan ihanasti kieli poskessa fiilistellen, nauraen ja hassutellen.

"Hei, tämä biisi! Mä olin ihan unohtanut tän!" kuuluu iloinen huudahdus osallistujien suusta useamman kerran tunnin aikana, kun jorailemme läpi 90-luvun listahittejä aina MC-hammerista ja Vanilla Icesta Spice Girlsiin, Ricky Martiniin, Aquaan, Mr. Presidentiin ja Alexiaan asti.

Millenium Party -tunnilla tanssitaan 2000-luvun hitteihin samalla idealla. Tervetuloa pitämään hauskaa!

Kuvassa molempien tuntien opettaja Topi Viermaa.