Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kesän tiiviskurssit 20.5.-13.6.


* 4 viikon tiiviskursseille pääsee mukaan vain ilmoittautumalla kurssille tai kertamaksulla ensimmäiselle tunnille (jos tilaa on).* Jos ei pääse omalle tunnilleen joka viikko, saa poissaolot korvata 20.5.-4.7. välisenä aikana Kesätunneilla.

* HUOM! Kesäkortilla tai Tanssikutsulla ei pääse näille tiiviskursseille, vaan pelkästään Kesätunneille.
Afro Fusion (taso 1-2)

Tämä afro-tanssin kurssi on jotain aivan muuta kuin mitä 'afrikkalainen tanssi' yleensä tuo mieleen! Tällä tunnilla yhdistetään esimerkiksi energisiä coupé decale - ja azonto -tyylejä perinteiseen afrikkalaiseen tanssiin.

Mausteena Madagaskarilta kotoisin oleva opettaja Njara Rasolomanana (kuvassa) käyttää myös afrikkalaisen nykytanssin vivahteita sekä Madagaskarin spesiaaleja herkkuja. Näistä aineksista muodostuu energinen, hauska ja todella vauhdikas tanssitunti, joka on tyyliltään todella uniikki!

Tason 1-2 kurssi sopii parhaiten heille, jotka ovat käyneet keväällä 1-2 tai 3 tason kursseilla tai muuten ovat afro-tyylit ovat tuttuja. Helpompi tunti, Afro Summer Beat, on tarjolla Kesätuntina.

Barre Workout

Tämä uutuustunti vahvistaa koko kehoa ja auttaa parantamaan ryhtiä.

Barre Workout -tunnilla suurin osa liikkeistä tehdään balettitankoa apuna käyttäen, mutta kyseessä ei kuitenkaan ole balettitunti.

Erityisesti keskivartalo ja syvät lihakset vahvistuvat, samoin muun muassa jalkaterän pienet lihakset. Tämä treeni sopii kaikille ja laittaa taatusti hien virtaamaan!

Opettajana myös Balletonea ohjaava Niina Harju.

Burleski: Viuhka

Viuhkatanssi on yksi klassisen burleskin "peruskiviä" ja tällä alkukesän intensiivikurssilla siihen pääsee tutustumaan pienten viuhkojen avulla!
Tunneilla harjoitellaan viuhkojen käyttöä sellaisenaan sekä osana koreografiaa.

Ota mukaan kaksi (2) viuhkaa: höyhen/kangas/pitsi/paperi ovat kaikki käypiä materiaaleja. Kaupat Punanaamio ja Cybershop ainakin myyvät näitä.

Opettaja tuo myös lainaksi viuhkoja. Lopuksi halukkaat saavat kokeilla suurilla strutsinsulkaviuhkoilla tanssimista kuin kaksikymmenluvun Pariisissa ikään!

Tätä on tarjolla todella harvoin, ilmoittaudu mukaan pian!

Tiiviskurssin lisäksi on tarjolla Burleski Bootycamp -Kesätunti.

Molempien burleski-tuntien taso on avoin ja ne sopivat kaikille tyylistä kiinnostuneille.

Opettajana hurmaava burleskitaiteilija ja tanssinopettaja Ruska Schönberg (kuvassa).

Dancehall Queen Style (taso 1-2)


Dancehall Queen Style on naisten tanssityyli, jossa on paljon akrobaattisia ja seksikkäitä liikkeitä.

Dancehall Queen Style on Jamaikalla kilpailulaji: klubeilla järjestetään kisoja, joiden voittaja on se tanssija, jolla on omintakeisimmat, mielikuvituksellisimmat tai akrobaattisimmat tanssiliikkeet. Tason 1-2 tunti sopii keväällä 1, 2 tai 3 tason tunneilla käyneille ja muille, joilla on ainakin yhden kauden ajalta kokemusta lajista.

Opettajana vauhdikkaista tunneistaan kehuttu Katju Vuorio (kuvassa).


Reggaetón Booty (avoin taso)

Reggaetón Booty on hauska ja vauhdikas tanssitunti, jolla oppii taatusti sheikkaamaan joka suuntaan!


Tunnilla harjoitellaan esimerkiksi twerkkaus-tyylistä takapuolen sheikkausta, reggaetónin tanssitekniikkaa ja rakennetaan helpohkoja koreografioita.

Tällä tunnilla on taatusti koko kroppa liikkeessä ja hiki tulee!

Kuvassa opettaja Ruut Vartiainen.

Show Bellydance (taso 1-2)

Show Bellydance on vauhdikasta ja näyttävää itämaista tanssia ammattitanssija Laura Zarayn (kuvassa) johdolla.

Tämä kurssi tutustuttaa oppilaat erilaisiin liikevariaatioihin ja monipuoliseen tekniikkaan.

Tunneilla valmistellaan näyttävä koreografia, jossa yhdistyvät itämaisen tanssin liikekieli ja erilaiset show -elementit.

Taso sopii kaikille itämaisen tanssin perusteet hallitseville.

Helpompi saman tyylinen tunti on Arabic Groove ja se on tarjolla Kesätuntina.

Twerkkaus (tasot 1, 1-2 ja 2)

Suuren suosion Suomessa saanut twerkkaus on tanssityyli, jossa liikekieli keskittyy alavartaloon. Twerkkauksen ominaisliikkeisiin kuuluu lantion liikehdintää sekä pakaroiden pyöritystä. Twerk- liikkeitä on mahdollista tehdä monissa eritasoissa sekä asennoissa. Vain mielikuvitus on rajana!

Twerkkaus on erittäin hauska ja seksikäs tanssityyli, sekä samalla äärimmäisen tehokas liikuntamuoto. Tunneilla opetetaan twerkkauksen oikeanlaista tekniikkaa sekä twerk-koreografiaa. Tunneille suositellaan otettavaksi polvisuojat mukaan, sekä tottakai iloista mieltä ja heittäytymistä!

Taso 1 on alkeet ja tarkoitettu aivan uusille lajiin tutustuville, taso 1-2 sopii heille, jotka ovat kevätkaudella olleet 1 tai 1-2 tason tunneilla. Tason 2 tunti sopii parhaiten tason 1-2 tai 2 kurssin käyneille.
Opettajat: Olivia Malmberg (kuvassa) / taso 1, Jana Shavkera / taso 1-2 ja Ruut Vartiainen / taso 2.

Twerkkaus: tekniikka (avoin taso)

Onko twerk sinulle uusi tanssityyli tai oletko tanssinut sitä jo jonkin aikaa, mutta haluaisit harjoitella tekniikkaa lisää?
Tämä on juuri sinulle sopiva kurssi!

Tunnilla keskitytään pääosin twerkin tekniikkaan, jota hiotaan erilaisilla harjoituksilla. Liikkeitä tehdään seisten, perusasennossa sekä lattialla, eli polvisuojat / muut pehmusteet polville on hyvä olla.
Tunnin lopuksi tehdään helppoa koreografiaa, johon käytetään jo harjoiteltuja liikkeitä.

Tunti sopii vasta lajiin tutustuville ja myös pidempään twerkkiä harrastaneille, jotka haluavat hioa omaa tekniikkaansa.

Jos haluat käydä perusteellisesti läpi tekniikkaa, oppia uutta sekä pitää hauskaa, niin ilmoittaudu mukaan! Opettajana Jana Shavkera (kuvassa).

Sensual Twerk (avoin taso)

Kesän uutuuskurssilla twerkin liikkeet ovat pehmeitä, rauhallisia ja naisellisia. Tekniikan ja sensual-tyylin harjoittelun lisäksi tunnin lopuksi tanssitaan koreografiaa.

Tunneilla jokainen saa omalla tyylillään korostaa upeuttaan. Tunnit sopii lajiin vasta tutustuville ja myös pidempään twerkkiä harrastaneille.

Opettajana Jana Shavkera (kuvassa).

Street & Funky Styles (taso 1-2)


Street & Funky Styles on hauska ja energinen tunti, jolla tehdään joka viikko uusi ja vauhdikas koreografia. Tunnilla tulevat tutuiksi hiphop- sekä locking- ja popping-tyylit, ja sarjoissa niihin saatetaan yhdistää myös hieman esimerkiksi funkdisco-vaikutteita. Liikkeiden opettelussa kiinnitetään erityistä huomiota street-tanssien ominaiseen liikekieleen ja vartalonkäyttöön sekä tapaan tanssia.


Tämä on pakko kokea, taatusti hauskaa meininkiä! Tervetuloa tanssimaan pilke silmäkulmassa Njara Rasolomananan (kuvassa) kanssa!

Tason 1-2 tunti on tarkoitettu alkeistason tunnilla (tai muualla / muilla street-tunneilla) vähintään yhden vuoden käyneille, joilla on perusteet hallussa ja haluaa hieman syventää taitojaan.

Voguing Style (taso 1-2)

Voguing Style on hauska ja vauhdikas uutuustunti, jolla pääsee tanssimaan hyvällä fiiliksellä ja nauttimaan tämän näyttävän tyylin huikeasta liikekielestä!

Voguing on tanssilaji, joka on saanut syntynsä New Yorkissa 70-80 -lukujen taitteessa. Madonnan maailmanlaajuiseksi ilmiöksi nostama tyyli on saanut vaikutteensa muun muassa muotikuvista ja malleista. Tanssiessa on tarkoitus heittäytyä täysillä mukaan rytmien vietäväksi ja löytää oma sisäinen showpersoona ja oma Voguing-tyyli!

Tunti on Voguing-painotteinen, mutta sisältää hieman vivahteita myös muista tanssityyleistä.

Taso 1-2 sopii parhaiten ainakin yhden kauden ajan vogue-tunnilla käyneille.

Opettajana Topi Viermaa (kuvassa).

West African Styles (avoin taso)

West African Styles opettajan Karoliina Halsti Ndiayen (kuvassa) sanoin:

"Tunnilla tanssitaan suurimmaksi osaksi Senegalin alueelta kotoisin olevia erilaisia tanssityylejä, mutta tutustutaan myös laajemmin läntisen Afrikan tanssien liikekieleen. Tutustumme sekä uudempiin klubitansseihin, kuten mbalax ja coupé decale, että perinteisempiin eri kansojen tansseihin.

Tanssit ovat iloisia, energisia ja huumorilla höystettyjä. Teemme liikeharjoituksia ja helpohkoja sarjoja opittujen liikkeiden pohjalta tutustuen samalla tansseihin kuuluviin rytmeihin.


Tervetuloa tutustumaan länsiafrikkalaisiin tansseihin ja nauttimaan ihanasta musiikista, rytmistä ja liikkeestä!"