Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Äiti & vauva: Tanssi + treeni

Äiti /isä & vauva -tanssitunnilla tanssitaan vauhdikkaita helppoja sarjoja ja vauva on koko tunnin mukana rytmissä ja liikkeeessä.

Tanssi + treeni on äidin ja vauvan yhteinen liikuntahetki, jossa yhdistyvät erilaisten tanssityylien riemu sekä kehoa vahvistava ja huoltava lihaskuntotreeni. Tanssituokion
osuus on noin 30 minuuttia ja lihaskuntotreenin / kehonhuollon noin 30 minuuttia.

Tunti on suunnattu synnytyksestä palautuville äideille ja 3-12 kuukauden ikäisille vauvoille. Tunnilla huomioidaan raskauden aiheuttamia muutoksia kehossa ja keskitytään äidin liikuntaan.

Huomioithan, että ennen kurssin aloittamista synnytyksen jälkeinen tarkistus tulee olla tehtynä ja lääkäriltä saatu lupa liikuntaan.


Jos kaipaat vauvasi kanssa arkea piristävää liikuntatuokiota, tämä kurssi on juuri teitä varten!

Toki myös isät ovat tervetulleita!


Vaunut saa tuoda tunnin ajaksi pukuhuoneeseen.

Jos et pääse joka viikko omalle tunnillesi, saat korvata poissaolot millä tahansa muilla tunneilla meneillään olevan kauden kuluessa.

Myös kesken meneillään olevan kauden voi koska tahansa tulla kokeilemaan haluamaansa tuntia kertamaksulla ilman ennakkoilmoittautumista. Jos sen jälkeen haluaa jatkaa tunneilla käymistä, laskemme loppukauden jäljelläolevien tuntien hinnan. Koska tahansa pääsee siis helposti mukaan ja tunneilla käyminen on erittäin rentoa ja mukavaa yhdessäoloa vauvan kanssa!


Ilmoittaudu mukaan verkkokauppamme kautta.

Jos haluatte tulla ensin kokeilemaan tuntia kertamaksulla, ota yhteyttä mailitse info(a)etnofitness.com.


Opettajana hurmaava Mari Lindström (kuvassa).