Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Emmi Mikkilä

Commercial Heels

Emmi on monipuolinen tanssija, jolta löytyy vuosien takaista kokemusta katutanssi lajeista, mutta myös baletista ja show- ja nykytanssista. Emmin lemppari on hip hop, joka on intohimoistaan suurin niin tanssilajina kuin kulttuurina. Suuria ihastuksen kohteita ovat myös waacking, house ja vogue femme.

Emmi on aloittanut tanssin 4-vuotiaana satubaletissa ja jatkoi baletin harrastusta 15-vuotiaaksi asti, jolloin katutanssit alkoivat kiinnostaa enemmän ja veivät pian täysin mukanaan. 19-vuotiaana Emmi muutti tanssin ja tiedon janoisena Lontooseen, jossa hän vietti lähes 4 vuotta hip hop kulttuuria opiskellen ja tanssia treenaten sekä mentorien opastuksella, että kaveriporukalla. Lontoon lisäksi Emmi on käynyt useita kertoja Japanissa, useissa eri Euroopan maissa, New Yorkissa ja Koreassa kartuttamassa taitojaan useiden huippu opettajien tunneilla sekä jameissa batlaamassa.

Opettajana Emmi on kannustava ja rohkaisee ylittämään itsensä. Vaativuudestaan huolimatta Emmi on helposti lähestyttävä ja rento ja tunneilla vallitsee hyvä meininki. Tarkoituksena on luoda tanssille vahva perusta, jonka päälle saa itse rakentaa ja antaa tanssin palaa.