Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dance Vibes

UUTUUS!


Dance Vibes on tunti, jonka sisältöön otetaan vaikutteita useista eri katutanssilajeista, kuten hiphop, dancehall, afrobeat ja twerkkaus. Tunneilla opetellaan kehonosien isolaatioita ja monipuolisesti liikkeitä eri lajeista ja tyyleistä.

Tyyli seuraa eri genrejen uusimpia trendejä, joita tanssijat eri puolilla maailmaa kehittävät jatkuvasti. Myös musiikki vaihtelee trendien mukaan ja tunnilla soi vaihtelevasti pop, hiphop, afrobeat, dancehall ja lattarirytmit. Jokaisen opettajan oma tyyli opettaa ja luoda koreografioita näkyvät vahvasti tunneilla.

Tervetuloa mukaan rennoille ja hauskoille tunneille!

Tarjolla on maanantaisin ja perjantaisin (Friday Groove) avoimen tason tunti, joka sopii kaikille. Tunneilla harjoitellaan eri tyylisiä liikkeitä ja yhdistetään niistä helppo ja vauhdikas koreografia.


Keskiviikkoisin tason 2 tunnilla keskitytään pidempään koreografiaan ja sen oppimiseen. Samalla harjoitellaan tanssin ja musiikin fiilikseen eläytymistä ja heittäytymistä.
Opettajina hurmaavat Roosa Piippo (kuvassa alla), Mari Lindström (kuvassa oikealla) ja Giulia Oreto (kuvassa ylhäällä vasemmalla).