Dance Party

Toivottu uutuustunti hurmaavan Topi Viermaan (kuvassa alla) johdolla!

Teemat keskiviikon tunnilla:

A-jakso: Millenium Party

B-jakso: 90´s Dance

C-jakso: 80´s Dance


Teemat lauantain tunnilla:

A-jakso: 80´s Dance

B-jakso: Millenium Party

C-jakso: 90´s Dance


Koreografiat vaihtuvat joka viikko ja tunneille on helppo tulla vaikkapa kertamaksulla, Tanssikortilla tai korvaamaan poissaoloja. Toki myös oma kurssipaikka on mahdollista ottaa.Olkoon valinta noista mikä tahansa, kannattaa varata paikka etukäteen verkkokauppamme kautta.

Dance Party -tunti on riemukas ja hikinen nostalgiapläjäys, joka vie sinut aikamatkalle!

Tällä tunnilla ei tanssita otsa rypyssä, vaan ihanasti kieli poskessa fiilistellen, nauraen ja hassutellen. "Hei, tämä biisi! Mä olin ihan unohtanut tän!" kuuluu tunnilla taatusti useammin kuin kerran.Millenium Party -tunti koostuu 2000-luvun huikeista hiteistä ja erilaisista tyyleistä.

Tule fiilistelemään uuden vuosituhannen alkua esimerkiksi näiden huippuartistien tahtiin: Beyonce, Gwen Stefani, Rihanna, Shakira, Lady Gaga, Justin Timberlake ja Pussycat Dolls!


90´s Dance Party -tunnilla joraillaan läpi 90-luvun listahittejä aina MC-hammerista ja Vanilla Icesta Spice Girlsiin, Ricky Martiniin, Aquaan, Mr. Presidentiin ja Alexiaan asti.


80´s Dance Party -tunnilla on luvassa kunnon kasari-iloittelua! Bonnie Tyler ja Cyndie Lauper! Flashdance, Fame ja Wham. Taatusti energistä ja sähäkkää neondisco-tunnelmaa: säärystimet jalkaan ja kreppirauta kuumenemaan!