Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Etnon Etiketti

Tavoitteemme on, että EtnoFitnessin tunneilla käyminen on jokaiselle rento ja päivää piristävä kokemus!

Tämän yhteisen mukavan meiningin säilyttämiseksi pyydämme kaikkia lukemaan läpi muutamat yhteiset, kaikkia koskevat toimintatavat, joiden mukaan toimimalla jokainen tekee sekä omasta että toisten tanssielämyksestä mahdollisimman miellyttävän.

Saavuthan tunnillesi ajoissa

Tunnit aloitetaan aina aikataulussa ilmoitettuun aikaan, eikä henkilökuntamme
ole velvollinen päästämään tunnille mukaan myöhässä saapuvia.


Kyse on sekä viihtyvyys- että turvallisuusasiasta. Ilmoittautuminen tunnille, vaatteiden vaihto ja vessakäynnit tulee olla hoidettu ajoissa ennen tunnin alkua. Saavuthan siis hyvissä ajoin paikalle. Suosituksemme on noin 10-15 minuuttia ennen tunnin alkua.

Tunneille suositellut kengät ja varusteet, lue lisää tästä.


Huolehdithan tavaroistasi

EtnoFitness ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Suosittelemme, että otat arvotavarat laukussa mukaan salin takaseinustalle.

Valitse itsellesi sopivan tasoinen tunti

Alkeistaso (1) on tarkoitettu lajia uutena aloittelevalle, alkeisjatko (1-2 ja 2) jo hieman edistyneemmille ja jatkotaso (2-3 ja 3) edistyneille oppilaille. Itselle sopivin taso selviää aina parhaiten kokeilemalla ja oma opettaja osaa myös neuvoa, milloin on hyvä aika siirtyä seuraavalle tasolle. Annathan alkeiskurssin käytyäsi ja perusteet omaksuttuasi tilaa uusille harrastajille ja siirry seuraavalle tasolle, jos sellainen on tarjolla.


Jos alun perin valittu taso ei tunnu sinulle sopivalta, voit pyytää siirtoa toiseen ryhmään myös kesken kauden.
Tule juttelemaan vastaanottoon, niin laitetaan asia kuntoon. Ryhmää saa vaihtaa useaankin kertaan; tärkeintä on, että löydät sinulle sopivan tunnin, joka vastaa taitotasoasi ja jolla viihdyt.

Käytä poissaolojesi korvauskerrat ajoissa

Kaikki omalta kurssilta kertyneet poissaolot saa korvata muilla viikkotunneilla (joilla on tilaa) saman kauden aikana.

Korvaathan tunnit mahdollisimman pikaisesti, etteivät ne kerry loppukauteen. Kertojen korvaaminen annetussa ajassa on omalla vastuullasi.

Korvausoikeutta voidaan pidentää vain tapauskohtaisesti lääkärintodistusta vastaan, pitkäaikaisen sairastapauksen sattuessa. Työaikataulujen, matkojen, opiskelun, lyhyen flunssan tai toiselle paikkakunnalle siirtymisen vuoksi kertyneitä korvauskertoja ei hyvitetä tai korvausaikaa pidennetä.


Korvaustuntiesi määrän voit aina tarkistaa kätevästi vastaanotossa asioidessaan tai laittamalle meille mailia info(a)etnofitness.com, mutta niistä on hyvä pitää kirjaa itsekin.

Otathan yhteyttä heti, jos loukkaannut tai jäät pitkälle sairaslomalle


Tapaturman tai pidempiaikaisen sairauden sattuessa kurssille ostettujen kertojen käyttöoikeutta voidaan tarvittaessa pidentää. Otathan meihin aina yhteyttä mahdollisimman pian tapaturman / sairastumisen tapahduttua, jotta olemme tietoisia kurssilta vapautuvista paikoista ja voimme jo alustavasti sopia, kuinka paljon lisäaikaa voit mahdollisesti saada menetettyjen kertojen käyttämiseen. Pidätämme oikeuden päättää tapauskohtaisesti tuntien käyttöoikeuden pidentämisestä.

Tervetuloa nauttimaan tanssin ja liikunnan ilosta kanssamme!