Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Taija Hinkkanen

Hiphop Party Dance, Hiphop & Street Styles, Breakdance

superi4.PNGTaija Hinkkanen on katutanssilajien ammattilainen. Taija aloitti vuonna 1990 Hiphopin ja 1997 Breakdancen. Hän on kiertänyt maailmaa jo yli 10 vuotta kilpailujen, tuomaroinnin ja esiintymisten merkeissä.
Hän on Suomen menestyneimmän katutanssiryhmän Flow mo Crewn tanssija ja on menestynyt sekä soolona että ryhmänsä kanssa eri kilpailuissa ympäri maailmaa.

Taija sai Spy Award -palkinnon kesällä 2014 New Yorkissa. Spy Award on yksi maailman arvostetuimpia Hiphop/breakdance -tanssien palkintoja ja se myönnetään tanssijoille, jotka ovat inspiroineet maailmanlaajuisesti muita. Se on samalla elämäntyöpalkinto katutanssikulttuurin saralla. Taija oli ensimmäinen tanssija USA:n ulkopuolelta, jolle award myönnettiin. Taijan artistinimi on B-girl T-flow, mutta nykyään hänet tunnetaan maailmalla paremmin nimellä B-girl Taya.

Taija on opettajana kannustava ja monipuolinen osaaja. Tunneilla harjoitellaan tanssin perusteita, erilaisia tekniikkaharjoituksia tunnin tasosta riippuen, tanssia tukevaa lihashuoltoa sekä tietysti tanssitaan paljon. Tunneilla haetaan omaa groovia ja tyyliä tanssia sekä tutustutaan hiphop-kulttuuriin. Tunneilla soi vaihdellen tyylistä riippuen vanhempi ja uudempi rap, r&b, soul, funk musiikki.

Palautetta Taijan tunneista:

"Taijalle kiitos tunneista ja innostavuudesta, hyvästä opetuksesta ja kärsivällisyydestä!"

etno33.png