Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssitunnit

Tanssitunneilla pääsee syventymään lajin saloihin ja tunteja on tarjolla alkeistasolla sekä alkeisjatko- että jatkotasoilla. Tunneilla opetetaan tekniikkaa, mutta tärkein asia on tanssista nauttiminen ja kehittyminen omaan tahtiin ja tyyliin.
Tunneilla haetaan jokaiselle tanssityylillle ominaista fiilistä ja pysytään liikkeessä koko tunti.

Todella monipuolinen lajivalikoima ja ammattitaitoiset opettajat!

Tuntien tasot on merkitty aikatauluissa.


Tason 1
tunnit ovat alkeiskursseja ja suunnattu niille, jotka eivät ole lajia ennen harrastaneet tai tutustuneet siihen vain lyhyen, esimerkiksi yhden kauden, ajan.


Tason 2
tunnit ovat alkeisjatko-kursseja. Tälle tasolle osallistuessaan on hyvä olla kokemusta lajista vähintään yhden vuoden ajalta ja perusaskeleet / -liikkeet hallussa.


Tason 3
tunnit ovat jatkotason kursseja, joilla vaaditaan vähintään parin-kolmen vuoden kokemusta lajista. Koreografiat ovat pidempiä ja
haastavampia.
Itselle sopiva taso löytyy parhaiten kokeilemalla.
Kurssia ja tasoa saa vaihtaa kesken kauden, joten kurssille
ilmoittautumista ei kannata turhaan stressata. Voit vaihtaa kurssilta
toiselle vaikkapa heti ensimmäisen tunnin jälkeen, jos valitsemasi taso tuntuu liian helpolta tai vaikealta.

Tasot eivät ole vertailukelpoisia kaikkien eri tanssilajien välillä, koska eri tyylit ovat hyvin erilaisia. Toiset lajit ovat jo lähtökohtaisesti tekniikkapainotteisempia ja siihen perustuvia kuin toiset. Esimerkiksi aikuisbaletissa tietyn tekniikan ja liikkeiden osaaminen ylemmille tasoille siirryttäessä on välttämätöntä, mutta esimerkiksi lattari-, afro-, ja dancehall-tunneilla tuntien taso määrittyy myös pitkälti opettajan mukaan, vaikka toki 2-ja 3-tason tunneilla odotetaan osallistujien omaksuvan liikkeitä ja tekniikoita alkeistasoja nopeammin ja näillä tunneilla liikkeet ovatkin
haastavampia ja koreografiat pidempiä.


Jos olet epävarma itsellesi sopivasta tasosta ja mille kurssille ilmoittautua, ota rohkeasti yhteyttä! Voit laittaa meille sähköpostia info(a)etnofitness.com tai soittaa asiakaspalveluun 045 - 63 63 452.