Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Erilaiset tunnit

EtnoFitness tarjoaa Helsingin monipuolisimman valikoiman hyvän mielen tanssia ja liikuntaa!Tunnit on jaettu 4 kategoriaan:


* Tanssitunnit

* Tanssilliset tunnit

* Lihaskuntotunnit

* Kehonhuolto- ja joogatunnit
Tunnit on merkitty aikatauluissa eri väreillä:


Tanssitunti Tanssillinen tunti Lihaskunto * / Kehonhuolto **Tanssitunneilla pääsee syventymään lajin saloihin ja tunteja on tarjolla sekä alkeistasolla että edistyneimmillekin. Tunneilla opetetaan tekniikkaa, mutta tärkein asia on tanssista nauttiminen ja kehittyminen omaan tahtiin ja tyyliin. Näillä tunneilla ei hinkata pieniä yksityiskohtia otsa rypyssä, vaan haetaan jokaiselle tanssityylillle ominaista fiilistä ja pysytään liikkeessä koko tunti. Todella monipuolinen lajivalikoima ja ammattitaitoiset opettajat! Lue lisää tuntien tasoista tästä.

Tanssillisilla tunneilla ei ole tasomerkintöjä, vaan niillä pääsee tutustumaan erilaisiin tanssilajeihin helpolla ja vauhdikkaalla tavalla. Tunnit ovat todella tehokasta ja hikistä treeniä, josta ei tanssin iloa puutu. Näillä tunneilla ei juurikaan käydä läpi tekniikkaa, vaan tanssitaan riehakkaasti omalla tyylillä!Lihaskuntotunneilla liikutaan hymy huulilla ja tunnit ovat niin hauskoja ja vauhdikkaita, että aika lentää kuin siivillä ja koko kroppa saa kunnon treenin. Mikään näistä tunneista ei ole perinteinen lihaskuntojumppa, vaan jokaisella tunnilla on oma teema ja monet sisältävät myös tanssin elementtejä. Tehokasta, mutta samalla hauskaa ja virkistävän erilaista!

Kehonhuolto- ja joogatunnit tuovat mukavaa ja rauhallista vaihtelua hikisiin tanssitreeneihin. Tunnit vahvistavat lihaksia ja parantavat ryhtiä sekä liikkuvuutta. Näillä tunneilla rentoutuvat taatusti sekä keho että mieli! Kaikki muut tunnit sopivat aloittelijoille ja opettajat antavat vaihtoehtoja jokaiseen liikkeeseen, joten tunneille osallistuminen ei vaadi ollenkaan aikaisempaa kokemusta.Lue lisää tuntien sisällöistä ja tanssituntien tasoista tuntikuvauksista -->