Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Palautteita tunneiltamme

Nämä lauseet on kerätty palautelomakkeista, joilla on kerätty mielipiteitä ja palautetta jokaisen kauden päätteeksi.

Henkilökunta on aina ollut mukava ja avulias. Tunnilla on saanut pitää hauskaa ja on tullut hyvä mieli.

Balletoneen minua vetää mahtava ope Niina! Tunti on juuri sopivaa liikuntaa minulle, hienointa on lopputunnin syvävenyttely, jollaiseen en ole törmännyt muualla.

EtnoFitnessillä on hyvä ja rento tunnelma. Tuntien korvauskäytöntä ja joustavuus on huippua! Hymy huulilla on tanssittu viikosta toiseen, hyvää menoa ja tunnelmaa joka tunnilla.

Kiitos kivoista tunneista! Kiva, että on tarjolla tanssillista vauvaliikuntaa, jossa lapsi on mukana menossa. Arvostan erilaisia maksuvaihtoehtoja (esim. Tanssikortti) ja joustavia korvauskäytäntöjä.

superi3.PNG

Hiphop & Urban Styles: Mieletön tunti! Opettaja kertoo tanssin taustoja ja pitää homman mielenkiintoisena. Sopivasti haastetta, mutta ottaa hyvin huomioon ne (esim. minut), jotka ei aina heti hiffaa. Hyvän mielen ja musiikin tunti!

Tuntien korvaussysteemi on loistava!

Mari on aivan loistava opettaja, todella pätevä, innostava, energinen, osaa oman tanssilajinsa tekniikan ja tyylin loistavasti. Jokainen tunti on ollut aina tasokas, laadukas, energinen ja innostava. Marin motivaatio ja energia tarttuu, yksi parhaista opettajista mitä on! EtnoFitness on muutenkin kotoisa paikka, jonne tulee aina ilolla! Kiitos!

Etnolla kaikki muu toimii hyvin paitsi kaikille tunneille ei aina mahdu korvaamaan. Mahtavat dancehall-tunnit ja hyvä meininki!

Kiitos! EtnoFitnessin ansiosta pimeääkin pimeämpi syksy on ollut siedettävä. :)

Hyvät menot hiphopissa, kiitos!

Njara on olllut loistava opettaja, myös pedagogisesti. Tunnit on suunniteltu hyvin.

Mari on super aurinkoinen ja motivoiva!

EtnoFitnessille on aina yhtä kiva tulla. Täällä on rento, mutta silti asiantunteva ja tasokas meininki. Käyn tanssistudiollanne varmasti jatkossakin!

Dancehall reggae: On kiva, että lämmittelyä ja tekniikkaa on tarpeeksi, eikä keskitytä vain sarjaan. Plussaa myös korvaamisen helppoudesta. Sisustus on mielestäni hieman turhan "tyttömäinen". :) Tunnelmavalaistus on kiva!

Mari on superhyvä, iloinen ja kannustava.

En aiemmin pitänyt ryhmäliikunnasta/tanssista, koska se jännitti minua. Ruska on rento ja mahtava ohjaaja, hänen kurssillaan ei ressaa, vaikkei heti menisi liikkeet itsellä nappiin. Kiitos EtnoFitness ja Ruska, olen saanut uuden harrastuksen!

Tunneilla on aina hyvä meininki! Tuntuu, että raskaankin tunnin jälkeen lähtee entistä energisempänä kotiin. Kaisla antaa hyvin eri vaihtoehtoja omaan kuntoon ja taitotasoon, jokaiselle löytyy vaihtoehto!

EtnoFitness on ihanan värikäs tanssikeidas Helsingissä! Iloiset, ammattitaitoiset opet ja hieno tuntivalikoima.

Johanna on huippu! Tarpeeksi haastavat tunnit ja hyvin tietoa lajista (Bollywood).

African Beat -tunti on ihan mahtava! Aluksi tunti vaikutti ihan liian haastavalta, mutta Njara on tosi hyvä ope, saa kaikki tsemppaamaan ja onnistumaan!

Kiitos Njara! Ihan loistava opettaja ja osaa ottaa huomioon kaikki tunnilla. Taijalle myös kiitos!

African Beat -tunnilla vaihtelevat biisivalinnat pitävät hyvin mielenkiintoa yllä. Joskus ryhmän koko tuntuu isolta, kun opettaja pyytää tekemään isoja liikkeitä. Opettaja Njara on mahtava ja muistuttaa tanssin ilosta usein.

etno2.jpg

Korvauskäytäntö on hyvä!

Olen joutunut olemaan välillä poissa ja korvaussysteemi on loistava! On päässyt kokeilemaan eri tunteja ja haastamaan itseni.

Olen tosi tyytyväinen EtnoFitnessin mukavaan ilmapiiriin ja joustavuuteen tuntien toteuttamisessa. Kaupungin toiselta laidalta kannattaa matkata. Kiitos!

Olen ollut todella tyytyväinen Funky Street -jatkotason tuntiin: haastavaa ja hauskaa.

Afro on ihanaa! Njaran tunneilla pääsee loistavasti kiinni afrikkalaisen tanssin maailmaan ja haastetta riittää, vaikka tason onkin alkeet. Njara ottaa hyvin huomioon jokaisen ja fiilis on hyvä! Asiakaspalvelu on myös ykkösluokkaa, oikea meininki teillä täällä! :)

Adunais on tosi hyvä opettaja. Ottaa askeleet hitaasti, jos joku ei pysy kärryillä.

Kiitos, että aina jaksatte olla niin iloisia ja energisiä. Tulee niin hyvälle tuulelle! Tuntivalikoima on myös hyvä!

EtnoFitness on paras, mukavin henkilökunta! Kiitos!

Tosi kivoja tunteja ja kiva meininki! Olen tykännyt hurjasti. Opettajat on ihania ja tunnit ihan loistavia.

Burleskitanssi 2: Tunneilla on saanut haastaa itsensä positiivisella tavalla. Hienoa!

Adunais on sympaattinen ja kärsivällinen opettaja. Hänen tunneilleen on aina mukavaa tulla, sillä siellä on sopivasti haasteita eikä mokaamista tarvitse pelätä. Muutenkin henkilökuntanne on aina aurinkoista ja palvelu joustavaa. Kiitos!

Yin jooga oli ihanan rentouttavaa. Erityisesti pidin tunnista, jolla kaikki liikkeet tehtiin selinmakuulla. Myös hartiat ja lantio -tunnit olivat tosi hyviä.

Mari on ihan paras ope. Lisää dancehallia! Marin tunneilla ja Etnolla on kiva käydä!

Karin tunnit ovat todella piristysruiske! Vaikka kuinka väsyttäisi töiden jälkeen, ei tunneilta malta jäädä pois kun muistaa miten hyvä fiiliksen saa loppupäiväksi.

Njara on loistava ope! Kiva, että sarja vaihtuu joka kerta, ei ole tylsää ja koko ajan oppii uutta. On kiva käydä Zumba-tunneilla. Tulee mahtava ja hyvä olo. Kiitos! Myös Sadun tunnit ovat mahtavia!

e14.jpg

Baletissa kevään puolivälissä tunnit alkoivat mukavasti vaikeutua ja oli haastetta. Kari on mukava ja osaava opettaja ja hyvin korjailee virheitä sekä kannustaa kun menee hyvin. :) Kiitos!

Ihania tunteja ja opettajia! Wellu on huippu, mutta myös muut opettajat ovat innostavia ja osaavia, esimerkiksi Kari.

Ruska on loistava opettaja! Mahtava valikoima tunteja ja hyviä opettajia!

Ihania Zumba-tunteja! Vauhdikasta ja hauskaa!

Funky Street- ja African Beat -tunnit ovat todella viikon kohokohta, joita odottaa innolla. Tunneilla on rento tunnelma eikä tylsiä tunteja ole.

Joogatunnit ovat myös todella ihania! Kuin myös asiakaspalvelu on aina ihanaa ja harvinaisen ystävällistä. Kiitos!

Mari on todella kannustava opettaja! Huikean hyvä fiilis aina Niinan tunneilla! Iloista ja energistä tanssia viikosta viikkoon, hyvin huomioidaan uudetkin tunnilla kävijät.

Tuntikorvausjärjestelmä on huippu! Etnolle on aina kiva tulla! Kiitos mahtaville opettajille kuluneesta kaudesta! :)

Anniina on ihana pirtsakka ohjaaja ja aina hyvällä tuulella. Muutenkin EtnoFitnessillä on loistava fiilis ja tänne on aina kiva tulla. Mukavaa, rentoa ja joustavaa!

Kävin keväällä eniten torstain Reggaetón-tunnilla, josta pidin paljon. Suurta plussaa myös siitä, että kurssi ei ollut liian täyteen ahdettu.

Funky Street: Todella hyvä vetäjä, joka kannustaa ja on hyväntuulinen. Paras poissaolokäytäntö epäsäännöllistä työtä tekevälle.

Ruskan tunnit ovat aina viikon piristys, ihana positiivinen ja kannustava asenne. :) Afro 1: ihana tunti, ehdottomasti parhaita täällä! Burleskitunnit ovat olleet ihanan innostavia ja hauskoja! Opettaja on osannut tehdä hyvin tunnelman. Burleskissa on ollut aivan ihanaa naisenergiaa ja positiivinen sekä asiantunteva opettaja. Olen muutenkin saanut aina EtnoFitnessillä todella ystävällistä palvelua. Kiitos siitä!

etno10.png

Täällä on ihana käydä ja tanssiminen on viikon kohokohta! Iloista puheensorinaa aina! Marinka on loistava, innostava, kannustava ja asiantunteva opettaja.

Njara on taitava tanssija ja opettaja, joka huomaa jos joku tippuu kelkasta ja osaa lempeästi ohjata takaisin rytmiin. Rohkaiseva, energinen ja haastavakin meininki.

Funky Street: Olen saanut superisti energiaa vaikka tunti on illalla. Opetus on laadukasta ja aikaa löytyy aina yksilölliseenkin opetukseen. Vaihdoin tunnille kesken, enkä ole katunut, tätä jatkan vielä! :)

Tunneilla on rentoa, hauskaa ja tehokasta. Myös vähän tanssia harrastanut pysyy hyvin mukana.

Taijan tunti on parasta arkiviikossa! EtnoFitnessillä myös yleisesti aina ystävällinen asiakaspalvelu ja hyvä ilmapiiri. Myös korvauskäytännön joustavuudesta plussaa!

etno13.jpg

Adunaisin tunnit ovat parhaita! Innostava opettaja ja kiva että koreografia on eri joka kerta, mutta ne sisältää samoja liikkeitä / askelsarjoja, joten kaikki ei ole aina ihan uutta.

Bollywood 1: Kurssi on ollut tosi jees ja pidän EtnoFitnessin tunnelmasta! Tunneilla on ollut just sopivasti haastetta aloittelijalle ja oman kunnon mukaan voi vähän säätää liikkumisen intensiteettiä. Lajista tykkään, koska vähän hassussa tanssissa ei tarvitse jännittää mokaamista.

Njara on hyvä opettaja, hyvät koreografiat ja etenkin musiikki.

Hyvät ammattitaitoiset opettajat. Siisti, iloinen ja monipuolinen paikka. Tanssin riemua, ei perusjumppaa, vaan kaikille jotain!

Loistava hinta/laatusuhde! Hyvä meininki ja kiva kun tunnille voi osallistua, vaikka ei olisi käynyt koko kurssia.

Adunais on todella hyvä opettaja, looginen sekä lämpimän innostava. Pitkän tauon jälkeen halusin aloittaa uudestaan tanssimisen ja ystävän polttareissa kiinnostuin EtnoFitnessistä. Etnolla on kattava ja laaja valikoima erilaisia ja eri tyyppisiä tanssilajeja. Parasta on, että jokaisella tunnilla tulee hyvä fiilis, joka kestää vielä seuraavaan päivään. Ammattitaitoiset ja lajistaan innostuneet opettajat! :)

Kokeilin useita tunteja, mutta Latin Fusion 1 oli kyllä ehdoton suosikki. Tarpeeksi selkeä, paljon toistoja ja mahtava hitaallekin oppijalle. :) Tosi ammattitaitoinen ja kannustava opetustyyli. Iso kiitos!

Dancehall Queen Style 1: Sarjaa voisi tehdä vielä enemmän, muuten todella huipputunti! Mari on innostava, energinen ja taitava opettaja ja sopivan tarkka. Tunneilla on turvallista, menevää ja hauskaa. Etnolla ylipäätään on aina tosi hyvä meininki.

Aikuisbaletti 1: Hyvä fiilis on jäänyt treeneistä!

etno43.png

Dancehall reggae: Tanssi on mahtavaa, samoin musiikki. Mari on ihana ja taitava ohjaaja / tanssija. Joskus tunneilla oli liikaa ihmisiä, mutta muuten jee jee hyvä meno! :)

Zumba ( Wellu): Tunneilla nousee syke ja tulee hiki – hymy huulilla! Samat, toistuvat biisit takaavat hyvän meiningin ja uudet biisit tuovat hyvää haastetta.

Äiti & vauva -tanssi: Tunnilla oli huomioitu hyvin pienet jumpparit mm. musiikin voimakkuudessa. Kiitos siitä! Etnolla on aina superhyvä fiilis. Sopivan rento, mutta asiat hoituu helposti.

Taijan tunnit mahtavia! EtnoTreenissä mahtava vetäjä Satu: tosi hyvät tunnit!

Dancehall-kurssit ovat olleet todella mukavia ja innostavia. Kivaa on, että lajeja on paljon ja uutuuksia tulee usein!

Salsa 2-3 on aivan upea tunti. Hyvä fiilis ja Adunais saa vaikeatkin kuviot pilkottua loogisiksi palasiksi, jotka oppii kuin oppiikin. Tanssin riemua sekä hyviä koreografioita!

Njara on superhyvä sekä innostava ope! Tunnit ovat aina erilaisia sekä iloisia ilmapiiriltään, ja musiikkivalinnat ovat hyviä. Hiphop: Erittäin hyvää ja laadukasta opetusta. Tunneilla on ollut tosi hyvä fiilis. Parhaat tunnit ja opetus!

taija.pngKiitos Taija Hinkkanen (kuvassa vasemmalla)! Ja kiitos että olette ottaneet oppilaiden toiveet huomioon ja otitte breakdance-kurssin kesän ohjelmistoon.

Opettajat mukavia, hauskoja ja kannustavia, vaativiakin, mutta kehittävä palaute tulee positiivisessa muodossa. Tunnelma yleisesti mahtava. Puhelimessa ja tiskillä palvelu ystävällistä ja perusteellista, mutta ei mielistelevää. Keep up the good work!

Mukava ja lämmin tunnelma teillä on aina. Kotoisan meiningin takia Etnolle jaksaa tulla huononakin päivänä. Kiitos!

Upeata että EtnoFitness on elämässäni! :) Ja te mahtavat työntekijät ja opettajat!

Mahtava tanssikoulu, paras missä 10 vuoden tanssiuran aikana olen käynyt!

Teidän korvauskäytäntö on todella hieno – ei tule huonoa fiilistä kun joku tunti jää väliin, kun sen voi korvata.

Kiitos hauskoista tunneista, joilla uskaltaa yrittää uutta!

EtnoFitnessille on aina ihanaa tulla, asiakaspalvelu on erinomaista ja systeemi toimii.

logo.jpg