Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Äiti & vauva -tanssitunti


Äiti /isä & vauva -tanssitunnilla tanssitaan vauhdikkaita lattaritansseja, ja vauva on koko tunnin mukana rytmissä ja liikkeeessä.

Tunnilla tanssitaan monia eri lattarityylejä ja tutuiksi tulevat esimerkiksi samba, cha cha cha ja salsa.

Tunti sisältää vauhdikkaan tanssimisen lisäksi lihashuoltoa sekä venyttelyä. Tunti sopii kaiken tasoisille harrastajille. Tarvitset liikuntavarusteiden lisäksi vauvalle viltin maton päälle.

Vaunut saa tuoda tunnin ajaksi pukuhuoneeseen.

Jos et pääse joka viikko omalle tunnillesi, saat korvata poissaolot millä tahansa muilla tunneilla meneillään olevan kauden kuluessa.

Tutustu kurssivaihtoehtoihin -->

Myös kesken meneillään olevan kauden voi koska tahansa tulla kokeilemaan haluamaansa tuntia kertamaksulla ilman ennakkoilmoittautumista. Jos sen jälkeen haluaa jatkaa tunneilla käymistä, laskemme loppukauden jäljelläolevien tuntien hinnan. Koska tahansa pääsee siis helposti mukaan ja tunneilla käyminen on erittäin rentoa ja mukavaa yhdessäoloa vauvan kanssa!

Opettajana hurmaava Niina Harju (kuvassa).


UUTUUS: Online-kurssi

Tarjolla on paikanpäällä pidettävien kurssien lisäksi myös online-tiivari.

Opettajana Mari Lindström (kuvassa).

Saat videot käyttöösi kuukaudeksi ja voit treenata niiden tahtiin rajattomasti silloin kun sinulle sopii.

Online-tiivskurssi Urban Mama on äidin ja vauvan yhteinen liikuntahetki, jossa yhdistyvät urbaanien tanssityylien riemu sekä kehoa vahvistava ja huoltava lihaskuntotreeni.

Tiiviskurssi on suunnattu synnytyksestä palautuville äideille ja yli 3 kuukauden ikäisille vauvoille. Tunnilla huomioidaan raskauden aiheuttamia muutoksia kehossa ja keskitytään äidin liikuntaan.

Huomioithan, että ennen kurssin aloittamista synnytyksen jälkeinen tarkistus tulee olla tehtynä ja lääkäriltä saatu lupa liikuntaan. Toki myös taaperoikäisen kanssa voi hyvin osallistua.

Jos kaipaat vauvasi / taaperosi kanssa arkea piristävää liikuntatuokiota, tämä kurssi on juuri teitä varten!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!