Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Street & Funky Styles

Street & Funky Styles on hauska ja energinen tunti, jolla tehdään joka viikko uusi ja vauhdikas koreografia. Tunnilla tulevat tutuiksi hiphop- sekä locking- ja popping-tyylit, ja sarjoissa niihin saatetaan yhdistää myös hieman esimerkiksi funkdisco-vaikutteita.

Liikkeiden opettelussa kiinnitetään erityistä huomiota street-tanssien ominaiseen liikekieleen ja vartalonkäyttöön sekä tapaan tanssia. Tämä on pakko kokea, taatusti hauskaa meininkiä!

Tervetuloa tanssimaan pilke silmäkulmassa Njara Rasolomananan (kuvassa vasemmalla) ja Gody Otienon (kuvassa alla) kanssa!

Avoimen tason tunti (ei tasomerkintää aikataulussa) sopii kaikille ja sille voi osallistua kuka tahansa hauskasta groovailusta ja street-tyyleistä kiinnostunut. Tärkeintä on hauska ja hikinen meininki, joka tunnetusti toteutuu näiden huippuopettajien johdolla joka kerta!

Tason 1-2 tanssitunti on tarkoitettu alkeistason tunnilla (tai muualla / muilla street-tunneilla) vähintään yhden vuoden käyneille, joilla on perusteet hallussa ja haluaa hieman syventää taitojaan. Tällä tunnilla sarjoissa edetään nopeammin ja liikkeisiin tulee lisää haastetta.