Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Burleskitanssi

Burleskitanssi on tanssillista liikuntaa joka ammentaa burleskin historian liikekielestä. Kabaree- ja commedia dell´arte-traditioista ammentava burleski yhdistää kieli poskessa luovaa stripteasea slapstick-komediaan. Burleskitanssitunneilla tutustutaan tanssin kautta burleskin eri aikakausiin; esittävän burleskin historiaa valotetaan myös verbaalisesti tuntien aikana. Tuntiin sisältyy tanssillinen lämmittely, kehonhallintaa, rytmiikkaa, sekä lihaskunto- ja venyttelyosio joka kerralla. Lisäksi mausteina tasosta riippuen pieniä kehollisia improvisaatioharjoituksia sekä ilmaisua.

Lukukauden aikana käydään jaksoittain läpi erilaisia teemoja, joten tunti tarjoaa varmasti uusia ja hauskoja haasteita lajia jo hieman harrastaneille sopien silti mainiosti myös vasta-alkajille! Jokaiselle teemajaksolle teemme hauskan uuden koreografian.

Burleskitanssi-tunnit on suunnattu tavallisille liikunnasta ja kehollisuudesta kiinnostuneille naisille ikään ja kokoon katsomatta ja ne kehittävät kuntoa, tanssitaitoa ja ilmaisukykyä. Hikoillaan, sheikataan, pidetään hauskaa ja samalla saadaan tiukkuutta keskivartalokorsettiin, iloa olemukseen ja naisellisuutta ryhtiin.

ruska.jpg

Tunnille suositellaan varusteiksi vaatteita, joissa on helppo liikkua ja hahmottaa kehon suuntia ja joissa tuntee itsensä viehättäväksi! Tanssia voi korollisissa kengissä, pehmeissä tossuissa tai paljain jaloin.

EtnoFitnessin Burleskitanssi-opettaja Ruska Schönberg eli Tinker Bell (ylemmässä kuvassa keskellä) on Suomessa BurleskInstituutin valtuuttama opettaja: laadun tae siitä, että oppia saa varmasti esiintyjiltä itseltään! EtnoFitness on tarjonnut burleskitanssinopetusta jo yli 4 vuotta ja on eniten eri tasoja tarjoava tanssistudio Suomessa.

Taso 1 on tarkoitettu vasta-alkajille sekä esimerkiksi yhden kevät- tai syyskauden käyneille. Tason 2 tunnit ovat vähintään 1-2 vuotta burleskitanssia harrastaneille, tason 3 tunnit puolestaan vähintään 3 vuotta sitä tanssineille.

Helsingin Sanomien toimittaja kävi kokeilemassa burleskitanssi-tuntia, lue lisää TÄÄLTÄ -->

ruska_burleski.jpg