Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuntien tasot

Tanssituntien tasot on merkitty aikatauluissa numeroilla.


Tason 1 sekä 1-2 tunnit ovat alkeiskursseja ja ne on suunnattu niille, jotka eivät ole lajia ennen harrastaneet tai ovat tutustuneet siihen vain lyhyen ajan, esimerkiksi yhden kauden ajan.

Tason 2 tunnit ovat alkeisjatko-kursseja. Tälle tasolle osallistuessaan on hyvä olla kokemusta lajista vähintään yhden vuoden ajalta ja perusaskeleet / -liikkeet hallussa.

Tason 3 ja 4 tunnit ovat jatkotason kursseja, joilla vaaditaan vähintään parin-kolmen vuoden kokemusta lajista. Koreografiat ovat pidempiä ja haastavampia.


Syksyn 2017 tuntien tasoista voit lukea lisää tästä -->


e7.jpg
Itselle sopiva taso löytyy parhaiten kokeilemalla. Kurssia ja tasoa saa myös vaihtaa kesken kauden, joten kurssille ilmoittautumista ei kannata turhaan stressata. Voit vaihtaa kurssilta toiselle vaikkapa heti ensimmäisen tunnin jälkeen, jos tuntuu, että valittu taso on liian helppo tai vaikea.

Tasot eivät ole vertailukelpoisia kaikkien eri tanssilajien välillä, koska eri tyylit ovat hyvin erilaisia. Toiset lajit ovat jo lähtökohtaisesti tekniikkapainotteisempia ja siihen perustuvia kuin toiset. Esimerkiksi aikuisbaletissa tietyn tekniikan ja liikkeiden osaaminen ylemmille tasoille siirryttäessä on välttämätöntä, mutta esimerkiksi lattari-, afro-, ja dancehall-tunneilla tuntien taso määrittyy myös pitkälti opettajan ja ryhmän mukaan, vaikka toki 2-ja 3-tason tunneilla oletetaan, että osallistujat omaksuvat liikkeitä ja tekniikoita alkeistasoja nopeammin ja niillä tunneilla liikkeet ovat haastavampia ja koreografiat pidempiä.

Jos olet epävarma itsellesi sopivasta tasosta ja mille kurssille ilmoittautua, ota rohkeasti yhteyttä! Voit laittaa meille sähköpostia info(a)etnofitness.com tai soittaa asiakaspalveluun 045 - 63 63 452.