Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuntien tasot

Tuntien tasot on merkitty aikataulussa numerolla tunnin nimen perässä.


Avoin taso (ei merkintää aikataulussa) sopii kaikille ja niille tunneille ovat tervetulleita sekä uudet että jo aikaisemmin lajia kokeilleet. Opettaja antaa liikkeistä erilaisia
vaihtoehtoja.

Tason 1 tunnit ovat alkeiskursseja ja sopivat heille, joille kyseinen tanssityyli ei ole entuudestaan tuttu. Valitse tämä taso, jos olet tulossa harrastamaan lajia ensimmäistä kertaa, ja tarjolla on samasta lajista myös taso 1-2 (sillä se on tarkoitettu vähintään puoli vuotta kyseistä lajia jo harrastaneille eikä sillä tunnilla lähdetä alkeista).

Tason 1-2 tunnit ovat keskitason kursseja eli ne on suunnattu niille, jotka ovat tutustuneet lajiin jo hieman, esimerkiksi yhden kauden ajan. Kyseessä ei siis ole alkeet, joten jos tarjolla on taso 1 ja laji on sinulle uusi, aloita tasosta 1.

HUOM! Jos tunnista on tarjolla vain tämä taso, on se silloin suurimmalle osalle sopiva ja siitä on hyötyä, jos on tanssinut ainakin joitakin muita tanssilajeja aikaisemmin.


Tason 2 ja 2-3 tunnit ovat jatkotason kursseja. Tälle tasolle osallistuessaan on hyvä olla kokemusta lajista vähintään 2 vuoden ajalta ja perusaskeleet /-liikkeet hallussa. Koreografiat ovat pidempiä ja haastavampia, ja tunnilla edetään nopeammin.

Itselle sopiva taso löytyy parhaiten kokeilemalla.


Kurssia ja tasoa saa myös vaihtaa kesken kauden, joten kurssille ilmoittautumista ei kannata turhaan stressata. Voit vaihtaa kurssilta
toiselle vaikkapa heti ensimmäisen tunnin jälkeen, jos tuntuu, että valittu taso on liian helppo tai vaikea.

Tasot eivät ole vertailukelpoisia kaikkien eri tanssilajien välillä, koska eri tyylit ovat hyvin erilaisia. Toiset lajit ovat jo lähtökohtaisesti tekniikkapainotteisempia ja siihen perustuvia kuin
toiset.

Jos olet epävarma itsellesi sopivasta tasosta ja mille kurssille ilmoittautua, ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme lisää.

Voit laittaa meille sähköpostia info(a)etnofitness.com tai soittaa asiakaspalveluun 045 - 63 63 452.