Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mila Kopaeva

Dancehall Fusion, Dancehall Queen Style, Reggaetón, Twerkkaus

Vankan ja monipuolisen tanssitaustan omaava Mila on pienestä pitäen treenannut aktiivisesti useita eri lajeja baletista street– ja kilpatansseihin. 17-vuotiaana Mila valittiin mukaan Viva Dance Companyn riveihin, jossa hän pääsi laajentamaan lajiosaamistaan muun muassa nykytanssin, jazzin ja showtanssin puolelle. Esiintymisten lisäksi Mila alkoi valmentaa tanssiryhmiä ja tehdä koreografioita esiintyville ryhmille. Mila muutti Kuopioon vuonna 2009, jonka jälkeen hän on toiminut aktiivisesti koreografina, esiintyjänä, tanssinopettajana ja tanssillisten kuntotuntien ohjaajana ja syventänyt
osaamistaan edelleen hiphopin sekä karibialaisten, afrokuubalaisten ja afrikkalaisten tanssilajien puolelle. Milalle on aina ollut tärkeää, että hän pääsee treenaamaan jokaista lajia mahdollisimman autenttisessa muodossa, joten hän on pyrkinyt hankkimaan kaiken oppinsa opettajilta, joilla on vahvat siteet maahan tai kulttuuriin, josta tanssityyli on peräisin.

Opettajana Mila on kannustava, perusteellinen, energinen ja positiivinen. Milalle on tärkeää, että jokainen oppilas pääsee tunnilla sekä nauttimaan tanssin ilosta ja vauhdista, että kehittymään omassa tanssimisessaan ja liikkumisessaan juuri haluamallaan tavalla.

2014-09-06_18.08.10.jpg

superi5.png