Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Njara Rasolomanana

Afro, African Beat, Street & Funky Styles

IMG_3810.JPG

Njara Rasolomanana on monipuolinen tanssija ja koreografi Madagaskarilta. Hänellä on yli kymmenen vuoden ammattikokemus street dancen saralta; hän on opettanut lähes kaikkia katutanssilajeja niin nuorille kuin aikuisillekin sekä johtanut kahta omaa tanssiryhmää Tansaniassa ja Madagaskarilla.

Tanssijana Njara on kiertänyt laajalti Eurooppaa ja Afrikkaa, ja hänellä on vuosien esiintyjäkokemus muun muassa tanssiryhmä Up the Rapissa, joka oli ensimmäinen Euroopassa esiintynyt afrikkalainen street dance -ryhmä. Omissa palkituissa koreografioissaan Njara myös yhdistää perinteisenafrikkalaisen tanssin street danceen. Opettajana Njara on innostava, iloinen ja energinen, ja hänen tunneillaan keskipisteenä on tanssin tuoma ilo.

Opetuskieli: englanti.

Palautetta Njaran tunneista:

"Njara on loistava opettaja! Paras jonka tunneilla olen ikinä ollut! On kiva, että hän ottaa joskus madagasgarilaisia mausteita mukaan, eikä tulkitse afroa niin vakavasti kuin jotkut muut opettajat."

"Njaran kurssit ovat aivan mahtavia! Hän on todella taitava opettaja, ei vain taitava tanssija. Hänen koreografiansa ovat upeita, koska niissä on riittävästi haastetta ja hiki roiskuu. Musa on aivan mahtavaa. Afro-tunti on viikon paras hetki!"

e14.jpg

"Disco Funk -tunnit (nykyinen Funky Street) Njaran vetämänä ovat olleet ihan parasta! Njara on todella lahjakas tanssija ja ennenkaikkea loistava opettaja. Hän osaa sarjojen vaativuudella ja oikealla musiikilla luoda tunneille hienon tunnelman. Myös hänen afro- ja African Beat -tunnit ovat olleet hyviä."

"Njara on äärettömän hyvä ope. Ehkä paras street-tunti, jolla olet ollut! Tunti etenee sujuvasti, hiki virtaa, vaikeat kohdat selvitetään ja meininki on letkeää!"