Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Maksutavat


EtnoFitnessin oma verkkokauppa


Helpoiten kursseille ilmoittautuminen ja maksaminen täällä nettisivuillamme verkkokaupassa.

Paytrail tarjoaa luotettavasti verkkopankkimaksut Nordean, Osuuspankin, Aktian, Sampo Pankin, Handelsbankenin, Ålandbankenin ja S-pankin kautta.

Lisäksi palvelussa voi maksaa pankki- ja/tai luottokortilla (muun muassa Visa-, Visa Electron-, Diners Club- ja Mastercard-kortit).

Maksun voi hoitaa myös MobilePay:n kautta tai valita Collector-laskun, johon voi ottaa yhden tai useaman erän. Lasku lähetetään sinulle ilmoittautumisesta seuraavan kuukauden puolivälissä.

Collector-laskun saa valitsemalla maksutavaksi pinkillä merkityn kohdan "Lasku / osamaksu". Lue lisää laskusta.

Lisäksi tarjolla on Jousto-lasku , jossa on lyhyempi maksuaika. Lue lisää tästä.

Smartum Saldo / Polku


Helppo tapa hoitaa kurssimaksu Smartum Saldoon ladatulla rahalla!

Tee ilmoittautuminen nettisivujemme kautta ja valitse siellä maksutavaksi 'Liikuntaraha, sovellukset'. Sen jälkeen tee maksu sovelluksen kautta. Polkuun pääset joko puhelimesi sovelluksen kautta tai klikkaamalla Polku-sivulle.

Jos Saldollasi oleva summa ei mene tasan ostamasi kurssin hinnan kanssa, voit maksaa loppuosan tullessasi tunnille ensimmäisen kerran (vastaanotossa käyvät käteinen sekä pankki- ja luottokortit).Muut mobiilimaksut / sovellukset

Kurssien, Tanssikorttien ja tapahtumien / tiiviskurssien maksuja voi suorittaa etänä mobiilimaksuna myös Edenredin (Ticket Duo, Ticket Virike) ja ePassin kautta.

Tee ilmoittautuminen nettisivujemme kautta ja valitse siellä maksutavaksi 'Liikuntaraha, sovellukset'. Sen jälkeen tee maksu sovelluksen kautta. Meille tulee siitä tieto sähköpostitse.

Jos summa ei mene tasan ostamasi kurssin hinnan kanssa, voit maksaa loppuosan tullessasi tunnille ensimmäisen kerran (vastaanotossa käyvät käteinen sekä pankki- ja luottokortit).

Toki myös nämä Edenredin maksukorteilla voi hoitaa kurssimaksut vastaanotossa.

Lisäksi Eazybreak-sovelluksen kautta maksun voi tehdä etukäteen tai paikanpäällä.


Paikan päällä studiolla

Kurssit ja Tanssikortit voi maksaa myös studiollamme.

Vastaanotossa maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Tyky-liikuntasetelit, Smartum Saldo / Polku, Smartum Liikuntasetelit, Smartum Kulttuurisetelit, Edenredin Virikesetelit / Ticket Duo / Ticket Virike, ePassi, Wellness Wallet, Eazybreak.


** Lisäksi uusi ja helppo maksutapa: Mash-lasku!

Kerro vastaanotossa, että valitset maksutavaksi laskun.
Mash-laskulla saat 14 vuorokautta korotonta maksuaikaa eikä siihen tule laskutuslisää tai muita ylimääräisiä kuluja. Helppo ja joustava tapa ostaa tanssitunteja!


Kurssi-ilmoittautuminen tai Tanssikortin varaaminen kannattaa silti tehdä nettisivujemme kautta kohdassa Ilmoittaudu, vaikka maksaisi paikan päällä.

Huomioithan, että kurssipaikkojen osalta varaus säilyy vain 5 päivää ja sen jälkeen paikka annetaan eteenpäin, jos maksua ei ole suoritettu.


Jos et pääse käymään studiollammme 5 päivän sisällä, ilmoitathan siitä
ilmoittautumislomakkeen "Lisätietoja"-kentässä tai heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse info(a)etnofitness.com.


Emme suosittele liikuntasetelien lähettämistä postitse.