Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Maksutavat


EtnoFitnessin oma verkkokauppa


Helpoiten kursseille ilmoittautuminen ja maksaminen täällä nettisivujemme verkkokaupassa kohdassa Ilmoittaudu -->

Paytrail (ennen Suomen Verkkomaksut) tarjoaa luotettavasti verkkopankkimaksut Nordean, Osuuspankin, Aktian, Sampo Pankin, Handelsbankenin, Ålandbankenin ja S-pankin kautta.

Lisäksi palvelussa voi maksaa pankki- ja/tai luottokortilla (muun muassa Visa-, Visa Electron-, Diners Club- ja Mastercard-kortit).

Maksun voi hoitaa myös MobilePay:n kautta.

Paytrail
Paytrailin suosittu Jousto (lue lisää -->) on nimensä mukaisesti joustava maksutapa. Sen kautta voit maksaa laskulla tai jakaa kurssimaksun kuukausieriin, joiden määrän saat itse valita.

Laskun tai osamaksun halutessaan on vaihtoehtona myös Collector. Lisäksi uusi Paytrail-tili on kätevä ja helppo vaihtoehto.

Smartum Saldo

UUSI MAKSUTAPA: Smartum Saldo Polku-sovelluksen kautta!

Helppo tapa hoitaa kurssimaksu Smartum Saldoon ladatulla rahalla:

Tee ilmoittautuminen täältä nettisivujemme kautta --> ja valitse siellä maksutavaksi Smartum Saldo. Sen jälkeen tulevat ohjeet miten hoidat avoimen maksun. Polkuun pääset joko puhelimesi sovelluksen kautta tai klikkaamalla Polku-sivulle -->

Jos Saldollasi oleva summa ei mene tasan ostamasi kurssin hinnan kanssa, voit maksaa loppuosan tullessasi tunnille ensimmäisen kerran (vastaanotossa käyvät käteinen sekä pankki- ja luottokortit).


Paikan päällä studiolla

Kurssit ja Tanssikortit voi maksaa myös studiollamme.

Vastaanotossa maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Tyky-liikuntasetelit, Smartum Saldo, Smartum Liikuntasetelit, Smartum Kulttuurisetelit, Netsin (ennen Luottokunnan) Virikesetelit, Virikekortti, e-Passi (entinen Sporttipassi), Wellness Wallet, Eazybreak ja Ticket Duo sekä Ticket Mind & Body -kortit.

Kurssi-ilmoittautuminen tai Tanssikortin varaaminen kannattaa silti tehdä nettisivujemme kautta kohdassa Ilmoittaudu -->, vaikka maksaisi paikan päällä. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä maksutapasi: käteinen / kortti TAI liikuntaraha.

Huomioithan, että kurssipaikkojen osalta varaus säilyy vain 5 päivää ja sen jälkeen paikka annetaan eteenpäin, jos maksua ei ole suoritettu. Jos et pääse käymään studiollammme 5 päivän sisällä, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeen "Lisätietoja"-kentässä tai heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse info(a)etnofitness.com.

Emme suosittele liikuntasetelien lähettämistä postitse.