Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Maksutavat


EtnoFitnessin oma verkkokauppa


Helpoiten kursseille ilmoittautuminen ja maksaminen täällä nettisivuillamme verkkokaupassa.

Paytrail tarjoaa luotettavasti verkkopankkimaksut Nordean, Osuuspankin, Aktian, Sampo Pankin, Handelsbankenin, Ålandbankenin ja S-pankin kautta.

Lisäksi verkkokauppamme palvelussa voi maksaa pankki- ja/tai luottokortilla (muun muassa Visa-, Visa Electron-ja MasterCard-kortit).

Maksun voi hoitaa myös MobilePay:n kautta tai valita Collector-laskun, johon voi ottaa yhden tai useaman erän. Lasku lähetetään sinulle ilmoittautumisesta seuraavan kuukauden puolivälissä eli maksuaikaa on vähintään 30 vuorokautta. Laskulle minimisumma on 30 €.

Collector-laskun saa valitsemalla maksutavaksi pinkillä merkityn kohdan "Lasku / osamaksu". Lue lisää laskusta.

Lisäksi tarjolla on Jousto-lasku. Lue lisää tästä.

Smartum Saldo / SmartumPay

Helppo tapa hoitaa kurssimaksu: Smartum tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja maksuun.

Tee ilmoittautuminen nettisivujemme kautta ja valitse siellä maksutavaksi 'Liikuntaraha, sovellukset'. Sen jälkeen tee maksu sovelluksen kautta.

Smartum Saldon avulla kuittaat maksun näppärästi joko SmartumPay-sovelluksella, kortilla tai verkkomaksulla.

SmartumPay on ilmainen mobiilisovellus sähköisiä Smartum Saldo -etuja käyttäville ja vastaanottaville. SmartumPay on nyt ladattavissa sovelluskaupoista. Myös Smartum-korttia ja -seteleitä voi edelleen käyttää sovelluksen rinnalla.

Jos Smartumiin sinulle ladattu summa / setelien summa ei mene tasan ostamasi kurssin hinnan kanssa, voit maksaa loppuosan tullessasi tunnille ensimmäisen kerran (vastaanotossa käyvät käteinen sekä pankki- ja luottokortit).


Muut mobiilimaksut / sovellukset

Kurssien, Tanssikorttien ja tapahtumien / tiiviskurssien maksuja voi suorittaa etänä mobiilimaksuna myös Edenredin (Ticket Duo, Ticket Virike) ja ePassin kautta.

Tee ilmoittautuminen nettisivujemme kautta ja valitse siellä maksutavaksi 'Liikuntaraha, sovellukset'. Sen jälkeen tee maksu sovelluksen kautta. Meille tulee siitä tieto sähköpostitse.

Jos summa ei mene tasan ostamasi kurssin hinnan kanssa, voit maksaa loppuosan tullessasi tunnille ensimmäisen kerran (vastaanotossa käyvät käteinen sekä pankki- ja luottokortit).

Toki myös nämä Edenredin maksukorteilla voi hoitaa kurssimaksut vastaanotossa.

Lisäksi Eazybreak-sovelluksen kautta maksun voi tehdä etukäteen tai paikanpäällä. HUOM! Jos teet sen etänä, laitathan meille asiasta sähköpostia. Kiitos! (info(a)etnofitness.com)


Paikan päällä studiolla

Kurssit ja Tanssikortit voi maksaa myös studiollamme.

Vastaanotossa maksuvälineinä käyvät

käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Tyky-liikuntasetelit, Smartum Pay -sovellus, Smartum Liikuntasetelit, Smartum Kulttuurisetelit, Edenredin Virikesetelit / Ticket Duo / Ticket Virike, ePassi, Wellness Wallet, Eazybreak.


Kurssi-ilmoittautuminen tai Tanssikortin varaaminen kannattaa silti tehdä nettisivujemme kautta kohdassa Verkkokauppa, vaikka maksaisi paikan päällä.

Huomioithan, että kurssipaikkojen osalta varaus säilyy vain 5 päivää ja sen jälkeen paikka annetaan eteenpäin, jos maksua ei ole suoritettu.


Jos et pääse käymään studiollammme 5 päivän sisällä, ilmoitathan siitä
ilmoittautumislomakkeen "Lisätietoja"-kentässä tai heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse info(a)etnofitness.com.


Emme suosittele liikuntasetelien lähettämistä postitse.