Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tanssikortit

Hinnasto kesä 2017


Kesäkaudella Tanssikortin nimi on Kesäkortti.

Kesäkortit ovat voimassa 15.5.-24.8.2017 Kesätunneilla (ei tiiviskursseilla).

Kesäkortin kertoja ei voi käyttää tapahtumissa, tiiviskursseilla tai muilla erikoistunneilla.


Kesätunteja pidetään yhteensä 11 viikon ajan: 15.5.-29.6. ja 1.-24.8. Heinäkuun olemme kiinni.


5 kerran Kesäkortti 69 €

10 kerran Kesäkortti 110 €

15 kerran Kesäkortti 155 €


Kertamaksu 15 €


Tutustu Kesätuntien (vihreällä merkityt) aikatauluun tästä -->Tanssikortti syys- ja kevätkaudella:

  • Kortin kerrat saa käyttää 55 min. pituisilla viikkotunneilla sen kauden aikana, jolle kortti on ostettu. Voimassaoloaika lukee kortissa.
  • 70 min. pituisille tunneille on 4 € lisämaksu, joka maksetaan vastaanotossa ennen tunnin alkua. (Paitsi 70 min. pituisille jooga-tunneille saa tulla Tanssikortilla ilman lisämaksua).
  • 90 min. pituisille Aikuisbaletin tunneille (tasot 3 ja 4) ei voi osallistua Tanssikortilla.
  • Tanssikorttia käyttäessä tunneille ei ilmoittauduta etukäteen tai varata paikkaa, vaan paikalle voi tulla silloin, kun itselle sopii. Jos haluaa varmistaa paikkansa tietyltä tunnilta, kannattaa ehdottomasti varata kurssipaikka.
  • Tanssikortin kertoja käytettäessä ilmoittaudutaan vastaanotossa ennen tuntia. Ilmoita mille tunnille haluaisit mennä ja jätä korttisi henkilökunnalle. Saat kortin takaisin tunnin jälkeen, jolloin siihen sekä omalle listallemme on tehty merkintä tanssikerran käytöstä.
  • Päivitetty aikataulu nettisivuiltamme kannattaa aina tarkistaa vielä samana päivänä, kun on tulossa käyttämään Tanssikortin kertoja. Aikatauluun merkitään mahdolliset muutokset, sijaiset ja peruutukset.
  • Aikataulussa (täällä nettisivuillamme) "Täynnä"-merkityille tunneille ei yleensä mahdu mukaan. Joskus kuitenkin niin moni kurssipaikan ostanut saattaa olla samalla kertaa poissa omalta tunniltaan, että mukaan otetaan muutama Tanssikortin kertoja käyttävä. Tilanteen näkee kuitenkin vasta juuri ennen tunnin alkua, sillä kurssilaiset eivät ilmoita poissaoloistaan etukäteen. Aina saa, ja kannattaakin, tulla kysymään juuri ennen tunnin alkua mahtuisiko mukaan, mutta sitä ei voida etukäteen luvata eikä Tanssikortilla voi varata paikkaa tunneilta.
  • Tanssikortti sopii parhaiten sellaisille, jotka haluavat vaihtelevasti käydä joka viikko eri tunneilla.

superi2.jpg