Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

After work -jooga


Perjantai-illan ihana, 75 minuuttia pitkä, After work -joogatunti sisältää sekä flow- että yin joogaa. Niiden tyylien järjestys vaihtelee eri viikoilla: joinakin kertoina aloitetaan flow joogalla ja siirrytään sen jälkeen yinin pariin, ja joskus puolestaan toisinpäin.

Flow joogan osuudessa liikutaan asanasta toiseen hengityksen tahtiin ja saadaan kroppa lämpöiseksi. Tämä liikkuva osuus vahvistaa erityisesti selkää, keskivartaloa sekä jalkojen lihaksia. Voiman lisäksi flow-osuus kehittää joustavuutta ja tasapainoa.

Yin jooga on syvävenyttävä ja rentouttava joogatyyli. Asanoissa ollaan useampi minuutti, jotta venytys saadaan sidekudoksiin asti. Harjoitus päättyy loppurentoutukseen.

Viikonlopun viettoon lähdetään tämän tunnin jälkeen taatusti rauhallisella mielellä ja rentoutuneella kropalla, johon on ladattu uutta energiaa ja jätetty viikon stressit taakse.


* SYKSYLLÄ 2020 suosittelemme tuomaan tunnille oman joogamaton. Jos haluat lainata meiltä mattoa, tuothan ison pyyhkeen sen päälle. Kiitos! *